TJEDNI HOROSKOP

Vodenjaci će uživati u zavođenju, Ovnovi biti odvažni, Ribe će se nesretno zaljubiti, a Rakovi i Škorpioni patiti od ljubomore

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 18.03.2019 06:13
 • Objavljeno 18.03.2019 u 06:13
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Porast samopouzdanja Ovnovima će pomoći da budu odvažniji u zavođenju, a Vodenjaci će uživati u ljubavnim osvajanjima. Ljubavne odnose sumnjičavih Rakova i nesigurnih Škorpiona nagrist će ljubomora, a Ribe će se zaljubiti u nekoga koga ne mogu imati

Ovnovi neće željeti čekati da im simpatija izmakne iz ruku pa će je pozvati na piće i zavesti je kombinacijom šarma i duhovitosti. Uzmite s oprezom sve informacije koje doznate i ne oslanjajte se na usmena obećanja. Imat ćete posla s neiskrenim pojedincima pa se na vrijeme zaštitite od štete i gubitaka. Sredinom tjedna osjetit ćete porast energije i raspoloženja.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +35
 • +32

Poznati Ovnovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će se doimati teško osvojivima, zbog čega će se rijetki usuditi napraviti prvi korak i pozvati vas na piće. Odlučite li preuzeti inicijativu, pazite da ne prestrašite simpatiju suviše otvorenim i direktnim nastupom. Imat ćete problema s prilagodbom timskom radu, što bi vam moglo prouzrokovati poteškoće na poslu. Klonite se sukoba i prepucavanja.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +40
 • +37

Poznati Bikovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će lako uspostavljati nova poznanstva, pa čak i s ljudima s kojima ne dijele ništa zajedničkog. Takvi pojedinci najviše će vas i privlačiti jer ćete imati osjećaj da od njih možete puno naučiti. Nedostajat će vam volje i energije da ozbiljnije prionete na rad. Nemojte dozvoliti da vas šef zbog toga opomene pa se pokušajte malo trgnuti.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +47
 • +44

Poznati Blizanci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubomorom nagriženi Rakovi bit će uvjereni da im partner nešto skriva, no u pozadini svega ležat će vaša nesigurnost. Poticajna atmosfera u radnom okruženju povoljno će djelovati na vašu učinkovitost. Većinu ćete posla obaviti u kratkom roku, a pronaći ćete vremena i za pomaganje kolegama. Učenici i studenti bit će uspješni prilikom polaganja ispita.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Rakovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubavne svađe Lavova brzo će završiti strastvenim pomirenjem. Samci će birati potencijalne partnere na temelju tjelesne privlačnosti, što neće biti dobra podloga za ostvarenje ozbiljnog i trajnog odnosa. Porast samopouzdanja ohrabrit će vas da započnete s realizacijom nekih davnih ideja, među kojima će biti i ona o nastavku školovanja.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Lavovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevicama bi se u vezu mogao uplesti netko treći. Bivši partner vratit će se u vaš život i zakomplicirati vam situaciju, no nemojte raditi dramu bez potrebe. Shvatit ćete da vaše srce pripada trenutnom odabraniku, a ovo iskustvo dodatno će vas zbližiti. Loše ćete se snalaziti u nepredviđenim situacijama. Ako vam išta poremeti rutinu, potpuno ćete zakazati pa ćete morati sve započeti ispočetka.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +43
 • +40

Poznate Djevice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage neće dobro procjenjivati druge, stoga pristupite novim poznanstvima s dozom opreza. Netko nije iskren kao što želi da mislite pa ne nasjedajte na njegove slatke riječi. Parovi će doživjeti nezaboravne trenutke u spavaćoj sobi. Iako će nadređeni biti zadovoljni vašim učinkom, smatrat ćete da možete više i bolje. Pokušajte realno procijeniti svoje mogućnosti.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +34
 • +31

Poznate Vage

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nesigurni i ljubomorni Škorpioni će partnera optuživati za neiskrenost i braniti mu izlaske s društvom, no time će ga samo udaljiti od sebe. Nepogrešiva intuicija pomagat će vam u donošenju poslovnih odluka. Premda će drugima vaši postupci biti nejasni, vi ćete čvrsto vjerovati da postupate ispravno. Iskazat ćete se kao kreativan i maštovit, no pomalo nediscipliniran radnik koji ne voli slijediti pravila.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +14
 • +11

Poznati Škorpioni

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci koji su u dugoj vezi pokušat će na neki način razbiti monotoniju. Izlazak s partnerom pomoći će u vraćanju izgubljene bliskosti. Samce tijekom vikenda očekuju uzbudljiva iznenađenja. Mnogi će se suradnici oslanjati na vašu pomoć, što vam neće teško pasti. Pripazite da zbog obavljanja tuđeg posla ne zapostavite svoja zaduženja.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +34
 • +31

Poznati Strijelci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci neće biti opušteni u blizini nepoznatih ljudi. Bit ćete suzdržani i distancirani pa nećete ostavljati osobito dobar dojam. Vezane očekuju beskonačne rasprave s dragim oko novca i pitanja vezanih za kućanstvo. Uspostavit ćete skladne odnose s okolinom, a s nekim se kolegama razumjeti i bez puno riječi. Jedni ćete drugima čuvati leđa i podržavati se.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +23
 • +20

Poznati Jarci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zaljubljive prirode, Vodenjaci će koketirati sa svakim tko vam se svidi i u svakome vidjeti potencijalnog partnera. Vezanima krajem tjedna predstoji ljubavna renesansa. Nemojte odgađati suočavanje s radnim zadacima jer bi vam zaostaci mogli prouzrokovati velike probleme. Zbog neočekivanog spleta okolnosti mnogi će odgoditi planove o kupnji ili ulaganju u nekretnine.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +19
 • +16

Poznati Vodenjaci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe će se zaljubiti u nekoga koga ne mogu imati. Možda će biti riječ o pojedincu koji je u braku ili je tek izašao iz duge veze pa još uvijek nije spreman za nova ljubavna iskustva. Sklonost pogrešnim procjenama mogla bi usporiti napredak projekta na kojem radite. Otegotna okolnost bit će i nejasna i usporena komunikacija s okolinom pa se nećete imati na koga osloniti.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +37
 • +34

Poznate Ribe

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!