ŠTO NAJVIŠE MRZe

Ribe odlično razumiju tuđe osjećaje, a njihove osjećaje povrijedit će ove pojave

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 10.03.2019 08:00
  • Objavljeno 10.03.2019 u 08:01
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rođeni sa Suncem u Ribama izvanredno su tankoćutni te registriraju sve vibracije i energije iz okoline. Budući da su mnoge od tih vibracija stresne, Ribe često trpe duševnu bol. Prioritet im je zaštititi se od izvora stresa i izgraditi alternativnu realnost u koju će se sakriti ako se nađu usred oluje. Predstavljamo vam nekoliko pojava koje najviše smetaju tipičnu Ribu

Gruba stvarnost

Ribe obično žive u dva paralelna svijeta; realnom i imaginarnom, a ovaj drugi im je zanimljiviji. Ako se nešto iz stvarnog svijeta ne podudara sa sadržajem njihove mašte, Ribe daju prednost mašti. Mrze bilo kakvu prijetnju svom magičnom pogledu na svijet te ih prisiljavanje na prilagodbu stvarnosti može snažno dezorijentirati i gurnuti ih dublje u unutarnji svijet.

Pravila i ograničenja

Potrebna im je sloboda i širok manevarski prostor. Teško se uklapaju u krute okolnosti u kojima se od njih traže konkretnost i preciznost. Tko želi izvući maksimum od Riba, ne smije ih pritiskati ni podvrgavati strogim pravilima. Zadajte Ribi cilj i ona će već doplivati do njega. Dovoljno je da budete u blizini i blago je preusmjerite ako skrene s rute.

Kritiziranje i zanovijetanje

Vrlo su ljubazne i suosjećajne. Njihov mentalni sklop zahtijeva toleranciju i podršku, dok ih kritike i grube riječi vrijeđaju i deprimiraju. Ne prihvaćaju ukazivanje na svoje pogreške čak i ako je to za njihovo dobro. Teško im je vidjeti sebe u lošem svjetlu i redovno se iznenade kad od drugih čuju nešto nepovoljno o sebi.

Ljubavna prijevara

Ribe preziru prijevaru i žestoko se suprotstavljaju počinitelju. Gledaju na ljubav po načelu 'crno i bijelo' i 'sve ili ništa'. U njihovom životu nema ničeg između. Kada se zaljube u nekoga, obasiplju ga neumjerenom ljubavlju i odanošću. Otkriju li ili posumnjaju u prijevaru, osjećaju intenzivnu i dugotrajnu mržnju, a neke kreću putem osvete.

  • +37
  • +34

Poznate Ribe

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!