LUCY PINDER

Vlasnica najljepših sisa na svijetu

24.11.2008 u 13:55

Bionic
Reading

Brineta skladnog tijela i ogromnih grudi hodajući je afrodizijak koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. S njom bi svaki muškarac poželio ostati zaglavljen u liftu ili na pustom otoku. Zavodljiva Lucy smiješi se s naslovnica i duplerica brojnih muških časopisa

Nedavno je proglašena vlasnicom najljepših grudi u Velikoj Britaniji, i to prema mišljenju čitatelja časopisa čije stranice krase njezine obnažene fotografiji. No da ljepota njezinih grudi ipak prelazi granice Velike Britanije, dokazao je australski magazin Ralph koji je objavio da 'Lucy službeno ima najbolje grudi na svijetu'.

Prsata brineta priznaje da je najčešće pitanje s kojim se susreće: 'Jesu li tvoje grudi prirodne?' No, kaže i da nije teško, s obzirom na veličinu i borbu s gravitacijom, zaključiti da su zaista prirodne.

'Moje su sise apsolutno porodne. Uvijek su privlačile veliku pozornost. Kad sam bila u školi i imala samo 13 godina, jedva bih ih ugurala u bijelu košulju od školske uniforme. Profesori i učenici nisu znali kamo bi gledali. Srećom, bila sam smirena i samopouzdana. Nikad mi nije smetalo što imam velike grudi', rekla je Lucy.

Navikla je, kaže, i na znatiželjne i pohotne muške poglede i to ne smeta ni njoj ni njezinom dečku. 'Budući da su mi sise oduvijek bile ogromne, muškarci su stalno slinili za mnom, tako da se on odavno naučio nositi s tim', priznaje Lucy.


Iako je na početku svoje karijere pozirala u kupaćim kostimima i donjem rublju, s vremenom je počela otkrivati grudi, no dugo nije htjela pokazati bradavice. Svoje grudi u punoj ljepoti pokazala je prvi put tek prije godinu dana.

'Nije mi se na početku karijere sviđala ideja da svi znaju kako izgledaju moje bradavice, pa ih nisam pokazivala. S vremenom mi je nepokazivanje bradavica postalo zaštitni znak. No, zbilja je tijekom snimanja fotografija teško razmišljati o načinima na koji ću ih pokriti. Bila sam totalno paranoična ako bi se nazirale. Zato sam odustala od toga i drago mi je da je ta moja odluka naišla na tako dobar odjek', objasnila je atraktivna brineta.

Za sebe kaže da je normalna cura koju slava previše ne zanima. Najviše volim kuhati, družiti se obitelji i prijateljima i svoje tri mačke. S dečkom Danielom je u vezi već godinama i kaže da je seksualna privlačnost među njima još uvijek jako snažna. 'Imam jednake porive kao i bila koja druga cura, no za razliku nekih cura iz moje profesije, ne volim o tome javno pričati', kaže Lucy.