ŽENSKO POJAČANJE

Vlahovu se u 'In medias res' priključuje - Nevena Rendeli

30.01.2012 u 13:53

Bionic
Reading

U HTV-ovu emisiju 'In medias res' stiže žensko pojačanje. Petru Vlahovu pridružit će se Nevena Rendeli koja će obrađivati sve teme osim onih političkih

HTV-ova voditeljica i novinarka Nevena Rendeli pridružuje se Petru Vlahovu kao voditeljica informativne emisije In Medias Res, od utorka, 31. siječnja.

Nevena će po prvi puta samostalno voditi emisiju, a dvoje HTV-ovih urednika ubuduće će se izmjenjivati na mjestu voditelja. Bit će zadužena za širok spektar društvenih tema, od socijale, zdravstva, kulture, mode, sporta do lifestylea, dok će za politiku biti zadužen Vlahov. Jedna od prvih tema koje će otvoriti biti će plastična kirurgija, a među gostima koji su najavili svoj dolazak je i pjevačica Ivana Banfić.

'Pokrivat ću sve osim visoke politike, veseli me povratak na ekran i vjerujem da će mi dosadašnje radno iskustvo na televiziji biti od koristi u ovom novom izazovu', rekla je Nevena.

Emisija 'In medias res' novi je projekt Informativnog programa HTV-a koja govori o najaktualnijim događajima u zemlji i svijetu bez obzira zbivaju li se u politici, kulturi, sportu ili na estradi - tvrde na Prisavlju.