U HALJINI OMILJENE DIZAJNERICE

Vjerna svom stilu: Kate Middleton u ovom stajlingu izgleda kao da se sprema već sutra postati kraljica

04.12.2019 u 11:48

Bionic
Reading

Dok je princ William na službenom posjetu državama Bliskog istoka, vojvotkinja Kate Middleton nadomješta njegov izostanak u Londonu svojim prisustvom. Na prijemu čelnika članica NATO-a u Buckinghamskoj palači gdje je bio i premijer Andrej Plenković, vojvotkinja se družila s političkim uglednicima i njihovim pratnjama, zablistavši u prekrasnoj smaragdnoj haljini s potpisom svoje omiljene dizajnerice

Iako se trudi nositi odjeću britanskih brendova, Kate Middleton ne može odoljeti odjeći i nekih stranih dizajnera kao što su Oscar de la Renta, Erdem ili Michael Kors. No, postoji jedna dizajnerica kojoj je Kate posebno vjerna. U svom ormaru vojvotkinja od Cambridgea ima cijeli jedan red rezerviran za haljine s potpisom novozelandske dizajnerice Emilije Wickstead, čije kreacije nosi u brojnim službenim prilikama.

Za prijem u Buckinghamskoj palači Kate je odlučila povjeriti svoj stajling u ruke ove slavne dizajnerice te je zablistala u prekrasnoj smaragdnoj haljini midi dužine s povišenim ovratnikom, strukiranu u struku i s plisiranim elementima u gornjem dijelu.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Čini se kako je Kate u posljednje vrijeme počela češće odabirati haljine u jarkim bojama, baš kao što to čini kraljica Elizabeta II kada želi da je javnost lakše uoči.

Iako fotografi lijepu vojvotkinju nisu uspjeli uslikati od glave do pete, ljubitelji mode brzo su došli do zaključka kako je riječ o haljini s potpisom novozelandske dizajnerice čija cijena iznosi 8.500 kuna.

Koliko vojvotkinja od Cambridgea voli haljine s potpisom Emilije Wickstead govori i činjenica da u svom ormaru ima čak nekoliko njezinih identičnih haljina u svim bojama.

Kate je posljednji put haljinu s potpisom ove dizajnerice nosila kada je u Londonu prisustvovala pokretanju Povjerenstva za hitne slučajeve koje će osiguravati brz odgovor na eventualne krizne slučajeve u Velikoj Britaniji. Vojvotkinja je tada nosila plavu midi haljinu damskog 'A' čija cijena iznosi nešto više od 11.600 kuna.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Victoria Jones / PA Images / Profimedia