UPEČATLJIVO IZDANJE

Kate Middleton zasukala rukave i pripremala slastice u idealnoj blagdanskoj haljini

02.12.2019 u 11:14

Bionic
Reading

Kako su imali priliku otkriti ovoga vikenda na društvenim mrežama, britanski princ William i Kate Middleton snimili su posebnu blagdansku epizodu popularne BBC-jeve emisije 'The Great British Baking Show' s legendarnom Mary Berry u glavnoj ulozi

Za snimanje blagdanskog specijala u društvu supruga i proslavljene britanske kuharice i spisateljice Mary Berry, vojvotkinja Kate Middleton odabrala je crveni model haljine s potpisom brenda Alessandra Rich, a koji se nazirao ispod crvene pregače.

Spomenuta haljina popularne dužine midi i zanimljivog bijelog uzorka prilagođena je za vojvotkinju dodatkom mašne u gornjem dijelu, gdje se inače nalazi prorez, a u prodaji se nalazi po cijeni od 12.500 kuna.

Da je velika ljubiteljica ženstvenih haljina talijanske dizajnerice s londonskom adresom Alessandre Rich, Kate Middleton dokazala je u nekoliko navrata odabirom tamnoplave haljine s bijelim točkicama koja je nedugo zatim postala veliki hit u svijetu slavnih dama.

  • +2
Poznate dame u haljini s potpisom Alessandre Rich Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Posebna božićna emisija kuharice Mary Berry bit će prikazana 16. prosinca, a uz asistenciju vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, Berry je pripremila posebnu gozbu izvukavši najslasnije recepte, dok su Kate i William pokazali svoje kulinarske vještine i pomogli u pripremi slastica.