NEUGODNA SITUACIJA

Princ William i Kate Middleton obračunali se s voditeljem koji se našalio na račun princeze Charlotte

23.11.2019 u 14:51

Bionic
Reading

Kako će malenoj princezi Charlotte proteći prvi dan škole s iščekivanjem je pratio veći dio britanske javnosti, no šaljivi komentar BBC-ijeva radijskog voditelja Grega Jamesa koji je izrekao u eter nije se svima svidio. Prijestolonasljednički par princ William i Kate Middleton ovaj je komentar shvatio vrlo osobno te je svoje nezadovoljstvo odlučio podijeliti s voditeljem

Britanski radijski voditelj Greg James nedavno se sastao s Kate Middleton i princem William, a njihov susret nije prošao glatko, zahvaljujući šaljivom komentaru koji je James uputio na račun njihove mezimice, princeze Charlotte.

Prvi dan škole bio je veoma uzbudljiv za malenu princezu, kao i za ostatak kraljevske obitelji. Paparazzi su kraljevsku obitelj uslikali po dolasku u školu u St Thomas u Batterseu smještenom u južnom dijelu Londona, a fotografije su ubrzo obišle svijet.

Stariji princ George nije bio oduševljen povratkom u školske klupe, no početku škole, upoznavanju novih prijatelja i školskih aktivnosti itekako se radovala princeza Charlotte koja se po dolasku u školu rukovala s učiteljicom.

James koji na radiju BBC 1 vodi jutarnju emisiju 'Breakfast with Greg James' toga se dana našalio na račun malene princeze i uštogljene atmosfere koja vlada u privatnoj osnovnoj školi u kojoj godina košta paprenih 170 tisuća kuna.

  • +7
Princeza Charlotte na prvi dan škole Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Ova je škola toliko otmjena da se svakoga dana moraju rukovati s učiteljicom. Ovoga nije bilo u moje vrijeme. Bili ste sretni ako dobijete osmijeh', komentirao je princezino upoznavanje poznati voditelj, a njegova nesreća je ta da su u tom trenutku emisiju slušali Kate i William kojima se njegov komentar nimalo nije dopao.

'Slušali su emisiju to jutro kada je Charlotte kretala u školu. To sam jutro uzeo sliku na kojoj je princeza i rekao - 'Tko se dovraga rukuje s učiteljicom prvi dan škole?'', ispričao je James za The Mirror.

  • +11
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Nekoliko tjedana kasnije James se pridružio dodjeli nagrada Radija 1 koja je održana u Kensingtonskoj palači, a ondje se našao licem u lice s Kate i Williamom koji su mu odmah prigovorili za izgovorene riječi.

'Slušali smo te to jutro kada je malenena Charlotte kretala u školu i želimo porazgovarati s tobom o onom rukovanju koje si spomenuo. A ja sam pomislio: O Bože, ne!', ispričao je njihov susret James.

Iako voditelj nije želio otkriti daljnji tok razgovora, dodao je kako su razgovor priveli kraju u dobrim odnosima i kako misli da je sada između njih sve u redu.