OBOŽAVA NJEGOV DIZAJN

Vjerna samo njemu: Slavna pjevačica ne može se zasititi kreacija s potpisom hrvatskog dizajnera

09.01.2019 u 20:51

Bionic
Reading

Američka glazbena zvijezda Nicki Minaj trenutno se nalazi na velikoj svjetskoj turneji, a zadnja stanica na kojoj je zabavljala publiku bila je Novi Zeland. Australska publika je, osim u glazbenom i scenskom performansu, mogla uživati u njezinim osebujnim odjevnim kombinacijama za koje je ponovno bio zadužen omiljeni hrvatski dizajner Juraj Zigman

Pjevačica Nicki Minaj trenutno se nalazi na svjetskoj glazbenoj turneji. Za stajlinge za njezine prethodne koncerte u Brisbaneu i Adelaideu bio je zadužen proslavljeni hrvatski dizajner Juraj Zigman, pa nije veliko iznenađenje to što je pjevačica za koncert u Aucklandu ponovno odabrala Zigmanovu kreaciju.

View this post on Instagram

bitch f*ck the gossip 💱🥵 ; #nickiminaj

A post shared by Nicki Minaj (@chunslae) on

Za nastup u Aucklandu, nakon kojeg 21. veljače slijedi koncert u Munchenu, hrvatski dizajner je osmislio efektni žuti kostim prepoznatljivog potpisa, a malo prije početka koncerta dizajner se pohvalio novom suradnjom na svom službenom Instagram profilu.

Uslijedile su oduševljene reakcije Zigmanovih, ali i Nickinih obožavatelja koji su dizajneru čestitali na talentu i originalnosti.

Iako je suradnja dogovorena još prije početka turneje, još uvijek nije poznato hoće li dizajner za slavnu pjevačicu kreirati kostime za sve zakazane koncerte. Dizajner nas drži u neizvjesnosti, objavljujući na svom Instagramu kostim po kostim, paralelno sa svakim novim koncertom slavne reperice.

  • +11
Nicki Minaj u kreaciji Juraja Zigmana na dodjeli MTV nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia