SVJETSKI USPJEH

Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice zablistala u kreacijama hrvatskog dizajnera

06.01.2019 u 19:31

Bionic
Reading

Proslavljena i višestruko nagrađivana reperica Nicki Minaj trenutno se nalazi na svojoj velikoj svjetskoj turneji u sklopu koje je nastupila i u Australiji. Svojim je nastupima pjevačica, kao i obično, oduševila publiku, kako svojim prepoznatljivim hitovima, tako i kostimografijom za koju je zaslužan naš proslavljeni dizajner Juraj Zigman

Pjevačica se na svom Instagramu zahvalila australskoj publici na rasprodanom koncertu i odličnoj atmosferi koja je vladala u Brisbaneu, a nama je za oko zapeo njezin kostim prepoznatljivog dizajna. Vrlo brzo shvatili smo da je riječ o kreaciji koju je posebnu za ovu prigodu i po narudžbi izradio omiljeni hrvatski dizajner Juraj Zigman. koji na našim prostorima nema konkurenciju kada je riječ o dizajniranju kostima za nastupe.

Kreacije s njegovim potpisom nosile su brojne svjetske glazbene zvijezde kao što su Cheryl Cole, Bebe Rexha, Fergie i pjevačice pop grupe Little Mix, a Nicki Minaj toliko je oduševljena njegovim kreacijama da ih se ne može zasititi.

View this post on Instagram

🦄🌈🍆😻

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Slavna reperica je Zigmanove kostime nosila već nekoliko puta do sada, i to na redom prestižnim događanjima kao što je modna revija Victoria's Secret i prošlogodišnja dodjela MTV-jevih nagrada, a kostim je od hrvatskog dizajnera naručila i za potrebe snimanja spota za pjesmu 'Women Like Me'.

Za nastup u Brisbaneu Zigman je za pjevačicu izradio efektni šareni kostim u stilu bodija s resicama i provokativnim izrezima koji je pjevačica nosila u kombinaciji s lakiranim crnim gležnjačama na petu.

Nakon koncerta u Brisbaneu pjevačica je nastupila u Adelaideu, a ondje je na koncertu osvanula u još jednoj kreaciji sa Zigmanovim potpisom, vrlo sličnoj onoj od dana prije. Koloristički kostim slavna reperica je ovog puta upotpunila dugačkim ružičastim skafanderom

View this post on Instagram

Plz say da Barbie

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Dizajner je na svom Instagramu objavio i tek završene kostime koji su se nakon izrade u njegovu ateljeu u Rijeci slali direktno pjevačici, a obzirom da Nicki Minaj očekuje još veliki broj koncerata diljem Amerike i Europe, preostaje nam samo čekati da vidimo hoće li slavna pjevačica uskoro ponovno zablistati u nekoj Zigmanovoj kreaciji.

No Zigman je u zadnjoj objavi s heštegom #moretocome nagovjestio nove suradnje sa slavnom pjevačicom koje jedva čekamo vidjeti.