MARGARET QUALLEY

Vjenčanje o kojem se govori: Sudbonosno 'da' izrekla je u najpoželjnijim balerinkama

21.08.2023 u 10:06

Bionic
Reading

Vikend u Hollywoodu obilježen je vjenčanjem 28-godišnje nasljednice Andie MacDowell, glumice Margaret Qualley

Zvijezda Tarantinovog filma ‘Bilo jednom... u Hollywoodu’ uplovila je u bračnu luku s glazbenikom Jackom Antonoffom na svadbenoj ceremoniji održanoj u New Jerseyju i s brojnim poznatim uzvanicima.

  • +11
Vjenčanje Jacka Antonoffa i Margaret Qualley Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za poseban dan Qualley je odabrala dvije vjenčanice. U verziji od bijelog satena, po uzoru na bezvremenske haljine slip kroja, prošetala se pred okupljenim fotoreporterima u pratnji novopečenog supruga.

Nju je, kao i drugu vjenčanicu, zaokružila modelom bijelih balerinki s detaljem remenčića, pomalo netipičnom obućom za svadbeno slavlje, ali izrazito trendovskom.

Takozvane balerinke Mary Jane, za kakve se odlučila kći Andie MacDowell, obilježile su još uvijek aktualnu sezonu proljeće/ljeto, predvođene hit mrežastim modelom s potpisom modne kuće Alaia.

Vjenčanici od bijelog satena pridodala je dramatični veo, a on je lebdio na vjetru pri dolasku u dvoranu na Long Beach Islandu.

Od 2020. godine Qualley nastupa kao ambasadorica modne kuće Chanel, za koju je snimila nekoliko modnih kampanja, uključujući onu za skupocjenu liniju sportskih torbica nastalu 2021. godine.

Čak je nagovijestila svoj svadbeni trenutak kada je za Chanel prošetala pistom u vjenčanici na reviji održanoj u jesen 2021. godine u Parizu, bacivši buket na njenom kraju.

Qualley i Antonoff zaručili su se u svibnju, što su javnosti otkrili selfijem na Instagramu. Njihova veza započela je u kolovozu 2021. godine, kada su uočeni u romantičnom izlasku u New Yorku. Prije Qualley, Antonoff je bio u dugogodišnjoj vezi s glumicom i redateljicom Lenom Dunham.