spoj tradicionalnog i modernog

Ana Gruica Uglešić pred oltar je stigla u vjenčanici domaće dizajnerice, a ovako izgleda iz svih kuteva

20.08.2023 u 09:01

Bionic
Reading

Domaći mediji preplavljeni su fotografijama bajkovitog vjenčanja splitske glumice i fitness trenerice, na kojima je zablistala u čipkastoj haljini otvorenih leđa koju je dizajnirala Matija Vuica

Ani Gruici Uglešić ovog vikenda ostvario se dugogodišnji san. Crkveno se udala za svojeg partnera, psihijatra Borana Uglešića. Već su pet godina u civilnom braku, no ove subote su razmijenili zavjete i pred Bogom. Ceremonija crkvenog vjenčanja održala se u u crkvi sv. Luke u Sitnom Gornjem, mjestu odakle potječu glumičini roditelji.

Ana je za svoj veliki dan nosila dugu bijelu vjenčanicu sirena kroja od čipke koja je pratila liniju njenog tijela, s podignutim ovratnikom, naglašenihm ramenima i dugim rukavima. Kroj haljine, koja je zapravo spoj tradicionalnog i modernog stila, razigrala su otvorena leđa preko kojih je padao dugi bijeli veo koji se prostirao sve do poda.

Mladenka je kosu skupila kosu u elegantnu punđu, a za odabrala je decentni nakit. U rukama je nosila vjenčani buket od bijelih kala, a izbor obuće je ostao je sakriven ispod bogatog i dugog poruba vjenčane haljine.

  • +5
Vjenčanica Ane Gruice Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Prije samog obreda nije mogla suspregnuti emocije pa je pustila i suze. Od fotografa se pokušala sakriti ispod čipkastog bijelog kišobrana koji je nosila sa sobom izvan crkve. Njezin suprug Boran, ugledni psihijatar, izgledao je markantno u tamnom odijelu i svijetlom prsluku.

  • +16
Crkveno vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic