EFEKTNI MODELI

Predmet žudnje modnih ovisnica: Ove balerinke s polica nestaju brzinom svjetlosti

14.03.2023 u 10:06

Bionic
Reading

S opasnim približavanjem novoj proljetnoj sezoni sve je izglednije da će balerinke dominirati stajlinzima, kao što im već polazi za rukom na policama brojnih trgovina. U svijetu modnih ovisnica već je poznato u koji se model balerinki sada najviše isplati investirati, a stiže s potpisom brenda Alaïa

Otkako je imenovan kreativnim direktorom modne kuće Alaïa u veljači 2021., dizajner Pieter Mulier ovjekovječio je njezino snažno haute couture nasljeđe kroz kolekcije s know-how potpisom.

U pogledu dodataka, Mulier posebno briljira, a dovoljan dokaz toga je popularnost koju na modnoj sceni posljednjih mjeseci ima njegova torbica u obliku srca. Dovoljno je baciti pogled na street style fotografije s Tjedana mode i uvjeriti se u navedeno.

Najnoviji predmet žudnje s potpisom modne kuće Alaïa su balerinke, no ne i bilo kakva verzija. S gumenim potplatom, proizvedene u Italiji te inspirirane tradicionalnom japanskom obućom, balerinke prema viziji Pietera Muliera prvenstveno se ističu statement dizajnom. Njihove dvije verzije posebno dobro kotiraju kod ljubiteljica mode, o čemu dovoljno svjedoči status rasprodanog artikla na stranicama brojnih trgovina.

Viđene na stopalima fashionistica tijekom Tjedana mode, kao i na Instagramu, Alaïa balerinke obogaćene svjetlucavim kamenčićima, i one u mrežastom izdanju, postale su modna opsesija trenutka. U bijeloj ili crnoj boji ova obuća po cijeni od 890 EUR, koliko iznosi verzija s nitnama, nesumnjivo će obilježiti proljetnu sezonu, baš kao i cjenovno pristupačne verzije s potpisom popularnih high street brendova.

Balerinke kao klasik u svijetu obuće predstavljaju jedan od ključnih modela proljeća, a osim popularnosti verzija s potpisom brenda Alaïa, toj činjenici u prilog dovoljno govori njihova bogata ponuda na policama trgovina.

  • +23
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević