vječna raskoš

Poznata pjevačica odabrala je bajkovitu vjenčanicu, a nakon toga i još dvije laskave haljine

04.08.2023 u 20:14

Bionic
Reading

Leigh-Anne Pinnock, zvijezda grupe Little Mix, u bračnu luku uplovila je u lipnju ove godine, a sada je otkrila čak tri vjenčanice koje je nosila prilikom udaje za Andrea Graya na Jamajci

Leigh-Anne Pinnock svojim obožavateljima otkrila je do sada skrivene detalje svog vjenčanja s Andreom Grayem podijelivši niz ekskluzivnih fotografija iz vjenčanog albuma na Instagramu. Par se vjenčao na Jamajci 3. lipnja nakon šest godina veze, a dobili su i blizance u kolovozu 2021.

Sada je 31-godišnja zvijezda Little Mixa na Instagramu podijelila niz fotografija uz komentar: '03.06.2023. udala sam se za svoju srodnu dušu.'

Prva fotografija prikazuje mladence kako se ljube na plaži. Druga fotografija prikazala je mladence kako hodaju do olatara držeći se pod ruku s oceanom iza njih. Leigh-Anne također je objavila fotografije sebe i svojih djeverušama koje su nastale dok se spremale za vjenčanje.

U drugom postu Pinnock je podijelila fotografije sebe i svog supruga kako ulaze na svadbenu večeru držeći se za ruke. Kasnije tijekom noći njih dvoje su viđeni kako zajedno plešu i poziraju.

Taj niz objava otkrio je da su i mladenka i mladoženja te večeri promijenili nekoliko odjevnih kombinacija.

Za prvu haljinu mladenka je nosila klasičnu raskošnu vjenčanicu, ukrašenu haljinu u princeza stilu sa suknjom od punog tila i steznikom boje bjelokosti te gornjeg dijela u obliku korzeta s mrežastim rukavima. Haljina je također imala dugi šlep s natpisom: 'Prešli smo granicu'.

Gray, koji igra nogomet za grčki klub Aris, nosio je bijeli sako s crnim hlačama tijekom ceremonije vjenčanja, a kasnije se presvukao u crni prsluk, tamne hlače i bijelu košulju za prijem gostiju. Za svoj drugi stajling mladenka je odabrala srebrnu haljinu s dubokim dekolteom i otvorenim leđima.

Na samom kraju glazbenica se presvukla u najizazovniji stajling te je odjenula mrežastu haljinu s korzetom i prozirnim slojem koji je imao prorez do bedra.

Fotografije s vjenčanja objavljene su nedugo nakon što je pjevačica najavila da će objaviti svoje prve memoare. Leigh-Anne Pinnock koja je nastupala s Little Mixom od 2011. do 2022., tako je također podijelila video na Instagramu najavljujući svoju autobiografiju. U snimci pjevačica ispija šalicu čaja i čita knjigu, a zatim objašnjava zašto su memoari tako posebni za nju. 'Nadam se da vam se sviđa kao i meni', rekla je. 'Otkako smo pobijedili u X Factoru 2011., osjećam se kao da sam u vrtlogu', napisala je uz video. 'Imala sam neke trenutke koji su mi promijenili život koje do sada nisam imala prilike procesuirati,' zaključila je.

  • +26
Vjenčanice na Tjednu mode u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: Jana Call me J/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia