TKO BI JOJ DAO 64?

Vječno mlada: Za lijepu plavušu godine su samo broj

24.04.2018 u 18:52

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih supermodela krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih, Christie Brinkley snimljena je na ulicama New Yorka s osmijehom i u mladenačkoj odjevnoj kombinaciji što je ponovno izazvalo čuđenje javnosti - kako je moguće da ima 64 godine. Poznata Amerikanka tvrdi da svoj zavidan izgled duguje unutarnjem zadovoljstvu, no činjenica je da je bivša manekenka vrlo disciplinirana kad je prehrana, ali i njega u pitanju

Christie Brinkley izgleda upola mlađe zbog čega je strani mediji redovito obasipaju komplimentima, a poglede i danas plijeni gdje god se pojavi. Iako bi joj malo tko zamjerio i da je potražila pomoć estetskih kirurga i na taj način si pomogla u očuvanju mladosti, uporno poriče takve radnje.

Od svoje 13. godine je vegetarijanka, pije jako puno tekućine, redovito radi pilinge tijela i, najvažnije, baš nikada ne izlaže tijelo suncu bez odgovarajuće zaštite. Svojedobno je ipak priznala da je koristila filere i botoks, no izjavila je da nije bila zadovoljna rezultatima pa je prestala s tom praksom. Ovisna je i o laserskom pomlađivanju kože na nogama. Tvrdi da većina tretmana na koje odlazi nisu potpuno bezbolni, ali zato uživa u njihovim rezultatima.

Christie je u veljači napunila 64. godine. Često ističe da su upravo djeca, 32-godišnja kćer Alexa Ray Joel, 22-godišnji sin Jack Paris Brinkley-Cook i 19-godišnja kćer Sailor Lee Brinkley-Cook - pravi izvor njezine mladosti.

  • +6
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: N.N.