uvijek zgodna

Izgleda nemoguće dobro: Christie Brinkley proslavila 64. rođendan u najljepšem društvu

06.02.2018 u 14:48

Bionic
Reading

Supermodel 80-ih Christie Brinkley proslavila je u društvu obitelji i prijatelja 64. rođendan. Plavokosa ljepotica i dalje osvaja bezvremenskom ljepotom, a svojim bi izgledom posramila i dvostruko mlađe kolegice

Slavna ljepotica Christie Brinkley, koja svakim novim pojavljivanjem oduševi nevjerojatno dobrim izgledom, ovih se danas hvali velikom proslavom 64. rođendana koji joj je organizirala njezina obitelj i najbolji prijatelji u luksuznom stanu na Manhattanu.

Nekadašnja manekenka i supermodel, kao i uvijek, i za ovu je prigodu bila sjajno odjevena, a zablistala je u šljokičastom kombinezonu Stelle McCartney, koji je istaknuo njezinu vitku liniju, na kojoj joj zavide i mlađe kolegice.

Lijepa plavuša uvijek je isticala kako su za njezin dobar izgled zapravo zaslužni zdrav način života, dobra prehrana, mnogo sna i pozitivan stav. Isto tako nije krila kako se podvrgnula nekim tretmanima pomlađivanja, no sada je otkrila koji je pravi razlog njezina mladolikog izgleda.

'Moja fontana mladosti. Oni me održavaju mladom u srcu', napisala je slavljenica ispod fotografije sa svoje troje djece, 32-godišnjom kćeri Alexom Ray, 22-godišnjim sinom Jackom i 19-godišnjom Sailor Lee, koja joj fizički najviše sliči.

Zanosna ljepotica kojoj su na slavlje došli mnogi dobri prijatelji pritom nije krila sreću i veselje. Uživala je u dobroj hrani, piću i atmosferi, a onda je održala i prigodan govor.

Popela se na kauč i poručila: 'Samo da vam svima dam mali savjet, 64. će doći prije nego mislite. Zato živite svaki dan kao da vam je posljednji.'

  • +10
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: John Nacion/Everett Collection