NEPOGREŠIVA PRVA DAMA

Brigitte Macron dobro zna koja će kombinacija dodatno izdužiti njezinu figuru i 'dodati' joj koji centimetar

18.09.2021 u 10:34

Bionic
Reading

Na svečano otkrivenje Slavoluka pobjede u Parizu, koji je zasjao u novom ruhu, stigla je i prva dama Francuske Brigitte Macron kao pratnja svom suprugu, francuskom predsjedniku Emmanuelu Macronu, dobro pazeći u čemu će se pojaviti

Baš kao i u svim dosadašnjim pojavljivanjima, prva dama Francuske ni ovoga puta nije pogriješila sa svojom modnom kombinacijom, odlučivši se za minimalizam, koji joj tako savršeno pristaje. Klasična i tako jednostavna kombinacija bila je savršena za ovu prigodu, a Brigitte Macron svojim je malim trikovima uspjela vizualno 'produžiti' svojih 168 centimetara visine.

Ispod klasičnog kaputa u tamnoplavoj boji, koji joj je dosezao do koljena, Brigitte Macron odjenula je dugu bijelu košulju, koja je bila zanimljivog višeslojnog dizajna, a uz to je iskombinirala hlače uskog kroja te crne polučizmice na špic s tankom potpeticom, izrađene od brušene kože.

  • +3
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Riječ je o čizmicama koje se navlače kao čarape, zbog čega su se vizualno stopile s rubom hlača, a čime se postigao efekt kojim je Brigitte Macron vizualno izdužila noge.

Takva kombinacija, zajedno s jednostavnim poludugim krojem kaputa, u konačnici je vizualno izdužio cijelu figuru i 'nabacio' koji centimetar.