BEZ PHOTOSHOPA

Viktorijini anđeli ipak nisu savršeni kako se čine

02.11.2016 u 19:45

Bionic
Reading

Novi, luksuzni Fantasy Bra, vrijedan tri milijuna dolara, pao je u drugi plan nakon što su objavljene prve službene fotografije ovog skupocjenog grudnjaka s potpisom Victoria's Secreta. Naime, modni znalci su nakon prvog pogleda na Jasmine Tookes uočili kako ova poznata modna kuća vjerojatno prvi put nije za obradu fotografija koristila Photoshop, jer nisu uklonjene strije s bedra lijepe anđelice

Čini se da se polako mijenja pogled na žensko tijelo, pogotovo kada se radi o profesionalnim fotografijama velikih modnih kuća koje već desetljećima svojim kampanjama pokazuju zapravo nerealno savršenstvo. Jedan od rijetkih modnih brendova koji niti jednu svoju fotografiju ne obrađuje u Photoshopu zasigurno je Aerie, a izgleda da su tim stopama krenuli i čelnici Victoria's Secreta

Iako im se, barem do sada, nije dogodilo da u javnost puste fotografiju na kojoj bi se vidjela bilo kakva vrsta nesavršenosti na tijelu manekenki, ovoga puta to su ipak dopustili. Najnovija fotografija popularne 'anđelice' Jasmine Tookes, koja je ove godine dobila čast nositi luksuzni Fantasy Bra, vrijedan tri milijuna dolara, na reviji u Parizu, dokaz je da se nešto ipak pomiče na bolje.


Jasmine Tookes uz skupocjeni Fantasy Bra vrijedan tri milijuna dolara

Naime, na bedrima lijepe Jasmine vidljive su strije. U 'normalnom' svijetu to nije nipošto čudno jer ih ima većina žena, no u svijetu ljepote takve se stvari uvijek retuširaju. Stoga ovaj potez Victoria's Secreta odobravaju svi te se vjerojatno i nadaju da će se ženska ljepota napokon prikazivati onakvom kakva jest.

The 2016 Bright Night Fantasy Bra✨

A photo posted by Jasmine Tookes (@jastookes) on

Victoria's Secret još se uvijek nije službeno oglasila o tome jesu li te neobrađene fotografije slučajno ugledale svjetlo dana, što ne bi čudilo jer se toj modnoj kući već dogodilo da previše fotošopirane slike, na kojima nedostaje ruka ili noga manekenke, osvanu u katalozima, ili napokon cijene žensko tijelo i njegove male nesavršenosti.

Welcome to my crib ?? @voguemagazine #VSFantasyBra #VSFashionShow

A video posted by Jasmine Tookes (@jastookes) on