GIBONNI U KEMIJI STILA:

'Viktor Drago me jedini skužio'

10.05.2010 u 11:28

Bionic
Reading

Gibonni nimalo ne krije da sam nema baš puno smisla za oblačenje, pa to radije prepušta onima kojima to puno bolje leži, a najradije Viktoru Dragi

U novoj 'Kemiji stila' poznati splitski pjevač Gibonni otkrio je Zlati Mück da baš i nema smisla za oblačenje, pa brigu za svoj izgled radije prepušta drugima. Među njima najviše povjerenja ima u poznatog stilista Viktora Dragu za kojeg ne štedi riječi hvale.

'Jedini koga hvalim, iako ne radimo zajedno već četiri godine, jest Viktor Drago. On je jedini čovjek u Hrvatskoj koji me skužio. On mi je jedini rekao - ti izgledaš tako i tako, na tome samo treba poraditi da postane artikuliranije', otkrio je Gibonni.

Veći dio karijere duga kosa bila mu je zaštitni znak, no zadnjih je godina sve kraća i kraća. 'Jest, ćelaviji sam nego ikad', priznaje Gibonni. 'Imao sam dugu kosu dok me priroda slušala. Svašta sam radio na svojoj kosi, nisam baš pazio, pa bih tako prolio 12-postotni hidrogen po njoj, a da nisam pročitao upute. Korijen pamti taj sadizam na njemu, pa sad imam kose koliko imam, ali vješto se skrivam', rekao je Gibo.

Kada je počeo nositi naušnice i kako je izgledalo bolno iskustvo bušenja prve rupice te još zanimljivih detalja o popularnom pjevaču saznajte u novoj 'Kemiji stila'.