MODNO KIKSALA

[VIDEO] Kakva šteta: Odličan stajling Danijela Martinović upropastila katastrofalnim cipelama

02.05.2019 u 21:10

Bionic
Reading

Danijela Martinović najavila je turneju pod nazivom Neopisivo, a na konferenciji za medije osvanula je u efektnom stajlingu, koji bi bio apsolutno savršen, da nije gležnjača koje su u ovoj kombinaciji potpuno promašeni slučaj

Pjevačica Danijela Martinović je zajedno sa Zakladom 'Hrvatska za djecu' u čevrtak na konferenciji za medije u Zagrebu najavila turneju Neopisivo. Prvi koncert Danijelu očekuje 18. svibnja u Istarskom narodnom kazalištu, a turneja traje do kraja godine.

Na popisu je ukupno desetak gradova, a u ovu glazbenu priču Danijela je uključila i Vladinu zakladu Hrvatska za djecu. Prihod od prodanih ulaznica s koncerata u Puli, Dubrovniku, Zadru i Varaždinu namijenjen je Zakladi.

Na konferenciji za medije splitska pjevačica plijenila je pažnju u crnom od glave do pete. Pjevačica je uz odličnu frizuru odabrala perjem ukrašenu haljinu popularnog midi kroja koju je začinila širokim remenom u struku i kratkom kožnom jaknom, no detalj koji je pokvario cjelokupan dojam su cipele.

  • +9
Danijela Martinović i zaklada 'Hrvatska za djecu' najavili turneju Neopisivo Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic

Umjesto elegantnim crnim sandalama na petu koje bi se savršeno sljubile s ovom efektnom haljinicom i romantičnom frizurom, pjevačica je stajling upotpunila prugastim gležnjačama na petu u kombinaciji crne i zlatne boje koje, ne samo da se nisu uklopile, već su i vizualno skratile figuru lijepe pjevačice.

Midi kroj haljina i suknji i gležnjače nikako ne idu zajedno, no ovaj mali propust može se dogoditi svima, a od pjevačice na nekom od narednih javnih pojavljivanja očekujemo još bolje modno izdanje.