NISU POTRAJALI

Ovi su poznati Hrvati nekad bili u braku: Malo tko se više sjeća ovih ljubavnih priča

13.03.2019 u 06:52

Bionic
Reading

Vrijeme ratnog vihora devedesetih godina bilo je i doba dancea i nastajanja mnogih današnjih zvijezda koje su punile novinske stupce. A bilo je i poznatih ljubavnih parova koji su u to vrijeme počeli svoje romantične priče. Neki od njih, poput Viktorije i Dine Rađe, održali su se do današnjih dana, no drugi su doživjeli ljubavni brodolom. Te su ljubavi ostale nezaboravne, a mi se prisjećamo nekih od njih

Boris Novković trenutno je u vezi s Iris Volf, s kojom očekuje dijete. No nije Iris prva velika pjevačeva ljubav. Prije nje bio je u braku s Ines Katić te s Lucijom Matić.

Prva Borisova supruga bila je glumica Bojana Gregorić Vejzović. Upoznali su se preko preminulog Ive Pukanića u njegovoj kući u Velikoj Gorici. Bili su u braku pet godina, a rastali su se početkom 1997. godine. Pjevač je u to vrijeme bio na vrhuncu popularnosti, a nije zaostajala ni pet godina mlađa Bojana, tadašnja balerina zagrebačkog HNK. Oboje su bili vrlo mladi, stoga ne čudi što brak nije potrajao. U vrijeme njihova braka Bojanu i Borisa su svrstavali među najljepše parove na domaćoj sceni.

Danijela Martinović i Marko Perković Thompson svoju vezu i brak držali su u tajnosti. Par je 1992. godine snimio duet, singl 'Potonut ću', no nije poznato jesu li se tada zaljubili ili su već bili zajedno. Riječ je o duetu grupe Magazin, u kojoj je Danijela tada bila pjevačica, i Thompsona. Pjesma nije izašla ni na jednom albumu Magazina, ali je objavljena na Thompsonovu albumu 'Moli mala' 1992. godine. U to vrijeme Danijela je imala 20 godina, a Thompsonu je rekla 'da' 1995. godine u crkvi sv. Dominika u Splitu.

Razveli su se tri godine kasnije. O razlozima nikad javno nisu htjeli govoriti, iako se šuškalo da su vezu i brak tajili zbog karijera. Crkva je poništila njihov brak 2005. godine. Točnije, Međubiskupijski crkveni sud u Splitu proglasio je nevažećom njihovu bračnu zajednicu.

Marko Perković bio je taj koji je zatražio crkveno razrješenje braka kako bi se mogao vjenčati sa suprugom Sandrom. Danas s njom ima petero djece. Nakon rastave Danijela je ostvarila dugogodišnju vezu s Petrom Grašom. S njim je u vezi već 21 godinu. 'Presretan sam što je Crkva moj brak s Danijelom proglasila nevaljanim. Supruga Sandra i ja konačno možemo živjeti kako Bog zapovijeda. Bog je uslišio naše molitve. Sandra i ja sada možemo planirati crkveno vjenčanje', izjavio je tada Thompson.

Nakon razvoda Danijela i Thompson nisu se vidjeli.

'Mislim da sve u našem životu dođe i dogodi se zato što moramo proći neke stvari. Nakon toga sam zrelija, hrabrija definitivno, i dalje svjesna da je sve ono što je trebalo biti i bilo. I da smo oboje izvukli najbolje od toga i krenuli u svoje živote. I da me pitate bih li nešto mijenjala, ne bih, jer svako iskustvo donosi spoznaje', izjavila je Danijela ranije.

'Sandi je trebao otpjevati svoj hit 'Ljubav za sve’. Sjetio sam se da bismo ih mogli lansirati u središte medijske pažnje ako izmislimo skandal. Naredio sam Sandiju da joj, dok pjeva, usred showa daruje crvenu ružu. Već sutradan novine su brujale o njihovoj navodnoj vezi, a ja sam organizirao paparazze da ih snime zajedno. U međuvremenu, dok su tako glumili zaljubljeni par, Sandi i Fani su se zaista zaljubili', ispričao je ranije tadašnji menadžer Sandija Cenova, Zoran Škugor.

Pjevaču je nakon Fani Čapalije u život došla nova misica, Fanina nasljednica Branka Bebić. 'Vodila je Splitski festival, a Sandiju se svidjela na prvi pogled. Pitao ju je bi li s njim popila kavu, a ona mu je ironično odgovorila: 'Nisam ti ja Fani Čapalija!' Dugo se mučio oko nje, ona je bila neslomljiva, sve dok nije otišao na Krk i tamo u studiju snimio pjesmu 'Žena budi mi ti’', otkrio je također Škugor.

Izvor: Društvene mreže

Uslijedile su zaruke, a već 1995. godine Branka i Sandi su se vjenčali. Brak nije dugo potrajao, iako su u to vrijeme pjevač i manekenka bili pravi it par. Razveli su se bez sukoba i medijskih prepucavanja, a sreću su oboje pronašli s drugim osobama, s kojima su danas u skladnim brakovima. Branka s poduzetnikom Hrvojem Krstulovićem, kojeg je upoznala 2002. godine, a Sandi s uspješnom odvjetnicom Ilinom.

Izvor: Društvene mreže

Po mnogima naša najljepša misica, Fani Čapalija, nakon što je 1993. ponijela titulu najljepše, ostavila je manekensku karijeru i posvetila se obiteljskom životu udavši se za nogometaša Ivicu Mornara. U braku su proveli gotovo tri godine, a u vezi sedam godina. Kada su 2002. prekinuli, Mornar joj je, pričalo se, ostavio priličnu sumu novca kako bi bila zbrinuta.

'Oboje smo u tu vezu uletjeli mladi, nismo imali ni dvadeset godina. Tako su nam se karte posložile, naša se ljubav s vremenom ugasila. On je super, ne mogu reći ništa loše za Ivicu, nikada nismo bili na ratnoj nozi, ali to je za mene neki drugi, davno zaboravljeni život', ispričala je ranije Fani.

Rastanak od Mornara, priznala je, doživjela je traumatično. Počela je gubiti kilograme, a onda joj se svijet srušio zbog gubitka roditelja. Uspjela se oporaviti i danas živi samozatajnim životom sa svojim kućnim ljubimcem. S Mornarom je ostala u dobrim odnosima.

davne ljubavi

Sjećate li se: Ovi su poznati Hrvati nekada bili u vezi

Pogledaj galeriju