MODNO IZDOMINIRALA

Victoria Beckham zna kako se nosi najpopularnija haljina sezone

18.09.2018 u 20:34

Bionic
Reading

Victoria Beckham viđena je ispred jednog od svojih trgovina u Londonu, i to u društvu najutjecajnije žene na modnoj sceni, Anne Wintour. Besprijekorno dotjerane od glave do pete, slavna dizajnerica i glavna urednica Voguea plijenile su poglede slučajnih prolaznika i svojim stajlinzima još jednom modno izdominirale, no ako bismo trebali odabrati najbolje odjevenu, onda je pobjedu u ovoj utrci odnijela bivša spajsica

Supruga Davida Bechkama i proslavljena dizajnerica Victoria Bechkam jedna je od najbolje odjevenih Britanki, a to je svojim posljednjim stajlingom još jednom potvrdila. Kao netko tko se s modnim trendovima susreće na dnevnoj bazi i tko većinu vremena provodi u modnim krugovima, bivša spajsica u svakom je trenutku svjesna i najsitnijeg trenda, čak i onog koji uspije proći ispod radara svjetskih trendseterica, pa nije nimalo čudno vidjeti ju u trendi komadima odjeće.

  • +4
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Engleskinja viđena je u društvu glavne urednice Voguea, Anne Wintour, u lepršavoj maksi haljini leopard uzorka. Trendi haljine sa životinjskim uzorkom trenutno su najpopularniji komad odjeće koji možete pronaći u trgovinama, ali i na Instagram profilima slavnih trendseterica i modnih blogerica.

Svoju 'chic' haljinu na preklop Victoria je uskladila s plavim štiklama i torbom, također s potpisom vlastita modnog brenda te omiljenim sunčanim naočalama s potpisom modne kuće Chloe.

Iskopiraj stajling