NEODOLJIVA KOMBINACIJA

Slatka kći Beckhamovih prava je mala modna ikona

17.09.2018 u 11:03

Bionic
Reading

Iako ima samo sedam godina, kćer Davida i Victorije Beckham, već ima svoj prepoznatljiv modni stil

Najnovija kolekcija Victorije Beckham na londonskom Tjednu mode pobrala je samo pozitivne kritike i oduševila modne znalce, a uspješnoj su dizajnerici najveća podrška bili članovi njezine obitelji: tri sina, kćer Harper i suprug David Beckham.

Slatka djevojčica oduševila je na modnoj reviji svoje mame koja se nakon karijere u all girls glazbenoj senzaciji Spice Girls prometnula u jednu od najvećih dizajnerskih zvijezda s Otoka.

  • +6
Harper Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tatu Davida koji se za ovu prigodu pojavio odjeven u elegantno crno odijelo, potpuno je zasjenila ljupka kćerkica koja je bila neodoljiva u svečanoj kombinaciji.

Slatka Harper sve je šarmirala u crnoj haljinici ukrašenoj bijelom kragnom od čipke koju je iskombinirala crnim čarapama s uzorkom i lakiranim cipelicama 'Mary Jane' stila.

  • +3
Harper Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kosu koju je nakon dugo godina ošišala poput mame na moderni bob, a cool stajling sedmogodišnjakinja je upotpunila torbicom s krznenim privjeskom.

Nije ni čudo da je Harper prava modna ikona kad ju je mama Victoria od malena odijevala u odjeću najpoznatijih modnih kuća poput Stelle McCartney, Ralpha Laurena ili Guccija, a svojedobno su joj posvetili i modni blog u cijenjenom The New York Timesu.

'Ona je vrlo moderna djevojčica i sama bira što će nositi', otkrila je u jednom ranijem intervjuu Victoria.