KRISTEN STEWART

'Veselim se što ću raditi s Dakotom Fanning'

16.03.2009 u 12:22

Bionic
Reading

Kristen Stewart, 18-godišnja zvijezda filmskog hita 'Sumrak', otkrila je da je uzbuđena što će u 'Mladom mjesecu', drugom nastavku tinejdžerske vampirske filmske sage, imati priliku surađivati s Dakotom Fanning, jednom od najperspektivnijih mladih glumica

'Sviđa mi se njezin dosadašnji rad i stvarno mislim da je najbolji izbor za zahtjevnu ulogu Jane u 'Mladom mjesecu'. Uvjerena sam da će rasturiti. Dakota je doista posebna i super što ću imati priliku raditi s njom', kaže Kristen.

Osim u 'Mladom mjesecu' Dakota i Kristen imaju još jedan zajednički projekt – film o legendarnoj ženskoj teen rock grupi iz 70-ih The Runaways, u kojem Dakota igra žestoku 15-godišnju rokericu Cherie Currie. Kristen u tom filmu tumači slavnu Joan Jett.

Kako bi što vjernije uskočila u kožu legendarne rokerice, Kristen je provela neko vrijeme s Joan.

Dodala je i da pokušava uvjeriti redateljicu filma Floriju Sigismondi da su njezine glasovne i instrumentalne sposobnosti dovoljne dobre da sama otpjeva neke dionice.

'Zbilja bih htjela uživo otpjevati neke stvari. Ali još je sve u pregovorima. Velika je odgovornost glumiti nekog poput Joan Jett jer je osoba snažne osobnosti i nevjerojatne karizme', kaže Kristen.

Film The Runaways u kinima bi se trebao pojaviti 2010. godine.