senzacionalan stajling

Veliki povratak Demi Moore: Izgleda bolje no ikada u haljini koja dolazi ravno s modne piste

24.05.2024 u 13:25

Bionic
Reading

Ovogodišnji Filmski festival u Cannesu mnogi će pamtiti po doista dojmljivim modnim kombinacijama i najljepšim haljinama, a tome je zasigurno doprinijela Demi Moore i to ne s jednim, već dva divna stajlinga

Prvo je sve okupljene ostavila bez daha kada se pojavila u očaravajućoj dugoj haljini točkastog uzorka s dubokim dekolteom čiji dizajn potpisuje dizajner Elie Saab. I dok se prašina oko toga njezinog spektakularnog stajlinga još nije ni stišala, Demi Moore je stigla na crveni tepih povodom amfAR Gala večeri na kojoj je imala ulogu voditeljice. I, pogađate, izgledala je besprijekorno.

Slavna 61-godišnja glumica zapanjila je u custom Loewe kreaciji. Duboko dekoltirana haljina od svilenog žerseja imala je dramatičan prorez i kristalno izvezene detalje - kao i otvor na leđima kako bi se pokazalo još više kože.

  • +6
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glamurozna dobrotvorna večer kojoj je cilj prikupljanje novca za istraživanje AIDS-a, nadaleko je poznat kao jedan od najglamuroznijih događaja francuskog filmskog festivala, a Demi Moore je svakako dola svoj doprinos.

NIKAD LJEPŠA

Demi Moore plijeni ljepotom, ali i stilom; ovako dobre haljine dugo nismo vidjeli

Pogledaj galeriju

Spektakularnom stajlingu je dodala svjetlucavu ogrlicu i naušnice, a kosu je stilizirala u šik podignutu frizuru. Šminka je bila jednostavna i klasična, s brončanim sjenilom i ružičastim usnama.

CHIC DEMI MOORE

Ovo je jedna od najljepših ljetnih haljina ove sezone, a ona je nosi s toliko stila

Pogledaj galeriju

Inače, Demi Moore ove je godine svojim glamuroznim izdanjima oduševila u Cannesu. Tako je na premijeri svog filma 'The Substance' oduševila u Schiaparelli Haute Couture haljini s dramatičnim 3D detaljem. Večer prije toga, na premijeri 'Kinds of Kindness' izgledala je nevjerojatno u crvenoj haljini Giorgio Armani Privé s perlama i cvjetnim detaljima. A teško da će tako brzo zaboraviti i njezino pojavljivanje u šljokicama prekrivenoj tirkiznoj haljini bez naramenica koja je stigla ravno s modne piste iz Balenciagine najnovije konfekcijske kolekcije, a Demi ju je odjenula povodom Trophée Chopard award ceremonije u Cannesu.

No, osim sjajnim stajlinzima Demino pojavljivanje u Cannesu obilježeno je i njezinim velikim povratkom. Naime, velika zvijezda iz 90-ih u 61. godini života ne samo da izgleda bolje no ikada, već je i njezin najnoviji film predstavljen u Cannesu The Substance', nagrađen ovacijama dugim čak 13 minutate je u konkurenciji za glavnu nagradu, Zlatnu palmu.

demi, eva i emma

Ovakav glamur Cannes dugo nije vidio: Pogledajte haljine koje su ukrale svu pažnju

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa