ZABLISTALA U DUBROVNIKU

Vedro izdanje Bojane Gregorić Vejzović: Espadrile i kaftan za ljetni look bez greške

12.07.2023 u 11:19

Bionic
Reading

S ljetnog odmora na omiljenom Pelješcu, jedna od najljepših domaćih glumica zaputila se u Dubrovnik gdje je ovog utorka otvorena izložba 'Laka je mlados' - ciklus nedavno preminulog hrvatskog slikara i grafičara Fadila Vejzovića

Obitelj čuvenog umjetnika okupila se na otvorenju izložbe za koju je glumica Bojana Gregorić Vejzović kreirala upečatljivo modno izdanje.

Njezinim stajlingom u potpunosti je dominirala žuta haljina kaftan stila, čiji je lepršavi kroj prilagodila figuri dodatkom debelog kožnog remena s korzetnim efektom.

  • +8
U Sponzi otvorena izložba Fadila Vejzovića Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Više od spomenutog dodatka zanimljiviji je bio onaj torbice u formi trokuta, ukrašene upečatljivim uzorkom zebre, a cjelokupno izdanje domaća glumica zaokružila je neprolaznim ljetnim klasikom u znaku crne verzije špagerica.

Ovaj tip obuće svakom stajlingu daruje dozu sofisticiranosti, bez odricanja od udobnosti. Osim toga, jedna od najboljih osobina ovog vječno trendi modela njegova je svestranost i lakoća kombiniranja uz brojne odjevne komade. 

Usprkos nekim novim trendovima obuće na modnoj sceni, špagerice ili espadrile nikada ne gube na relevantnosti. Ove činjenice, osim poznatih dama prevođenih kraljicom Letizijom i Kate Middleton, svjesni su i brojni brendovi obogativši aktualnu ponudu različitim verzijama ovog neupitnog klasika u svijetu obuće.  

  • +16
Udobne espadrile Izvor: Profimedia / Autor: Atilano Garcia/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia