NOVI 'IT' MODEL

Ovo su najpoželjnije 'ružne' sandale sezone, trendseterice ih se ne mogu zasititi

06.07.2023 u 08:31

Bionic
Reading

Visoko na listi najpoželjnije obuće u aktualnoj sezoni nalaze se neugledni modeli fisherman sandala kakve nudi pregršt brendova, uključujući talijansku Pradu

Predstavljena u veljači 2019. godine za sezonu jesen/zima, linija čizama Monolith nakon puštanja u prodaju postigla je ogroman uspjeh na modnoj sceni. Najpopularnijom verzijom pokazale su se čizme do pola lista i s otkačenim dodatkom torbica, da bi postojeća linija u narednim mjesecima bila proširena mokasinkama identičnog glomaznog potplata u duhu 90-ih.

U aktualnoj sezoni, u kojoj modnom scenom nanovo drmaju neugledne fisherman sandale i od kojih se najpoželjnijom u svijetu slavnih trendseterica pokazala verzija s potpisom brenda The Row, talijanska Prada nudi vlastitu inačicu kao dio već dovoljno uspješne linije Monolith.

S robusnim potplatom, koji je zaštitni znak ove linije obuće, Pradine fisherman sandale ističu se detaljem prepoznatljive logo pločice u obliku trokuta, a osim križnog remenja tipičnog za te modele, nudi pufastu verziju otvorenog tipa.

Istina, ovaj model sandala nije najelegantniji, a kako su pomalo zdepaste, neki će ih nerijetko nazvati i 'ružnima'. No jasno je da, od ravnih japanki do Birkenstockovih sandala, modni svijet sezonama gravitira praktičnoj obući bez roka trajanja. Iako pomalo omražene, teško je poreći kul efekt koji daruju casual stajlinzima u ljetnim mjesecima.

  • +13
Fisherman sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo