ISPLATIVA INVESTICIJA

Nosit ćete ih godinama: Pet modela sandala čija popularnost ne blijedi

24.06.2023 u 19:12

Bionic
Reading

U moru trendova s ograničenim rokom trajanja klasika je uvijek na cijeni. Dolaskom nove ljetne sezone, sandale se ponovno nalaze u fokusu, a u ove verzije isplati se investirati jer ćete ih nositi godinama

Cipele mule s četvrtastom petom

Ikone prijašnjih ljetnih sezona, a posebno u modnoj eri 90-ih, cipele mule s četvrtastom petom ne gube na relevantnosti. Nedvojbeno su moderne, ženstvene i sofisticirane, a kao i prijašnjim sezonama, ponovno svjedočimo njihovoj bogatoj ponudi na policama trgovina.

  • +10
Cowboy mules Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Fisherman sandale

Rođene krajem 30-ih godina prošlog stoljeća, ove sandale prepoznatljivog dizajna u prošlosti su najčešće rađene od kože, a prethodile su prepoznatljivoj jelly PVC verziji, kakva se tradicionalno nosila na plažu.

Važnost zaštite od sunca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; montaža Neven Bučević

Nakon što su proteklih godina postale čest prizor na stopalima poznatih zaljubljenica u modu na društvenim mrežama, njihova popularnost, sudeći po aktualnoj ponudi na policama trgovinama, ovoga ljeta nastavit će s rastom.

  • +6
Crab sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Elegantne japanke

Klasične japanke kakve poznajemo možda se ne smatraju pretjerano modnom obućom, no njihove elegantnije verzije, poput verzija od kože i s debelim potplatom, posljednjih sezona ne silaze s listi trendova.

Sandale s vezicama

Ravne sandale na vezanje, u stilu rimljanki, postale su bezvremenskim modelom u ljetnoj garderobi. Osim što pružaju cjelodnevnu udobnost, osiguravaju efektan izgled osmišljenim stajlinzima zahvaljujući detalju vezica.

  • +5
Ravne i udobne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Natikače s remenčićima

Po uzoru na kultne anatomske modele brenda Birkenstock, natikače klasičnog dizajna u znaku remenčića predstavljaju jednu od najisplativijih investicija kada govorimo o bezvremenskim sandalama.

  • +2
Birkenstock - sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo