grač londonskog Tottenhama Vedran Ćorluka dosad je bio vrlo škrt s informacijama o svojoj zaručnici Ivi Buzov, ali je napokon odlučio progovoriti o njihovoj vezi za tjednik Story.

Vedran je Ivu upoznao s roditeljima i zaprosio je, a kako je sampriznao, u njegovom slučaju bi se moglo reći da su to najboljipokazatelji da će uskoro stati pred oltar.

'Koliko intenzivno razmišljam o braku, vidjeti ćete. Iva u šali znareći da je premlada za titulu supruge', izjavio je Vedran te seprisjetio kako je započela njihova veza.

Vedran i Iva su se upoznali kada mu je bilo 17 godina. Već ondapostojale su simpatije, a prije dvije su godine simpatije prerasle unešto više, te su stupili u vezu.

'Ni za koga me prije nisu vezali ovakvi osjećaji. U Ivi sam našaoosobu s kojom mogu razgovarati, koja je uz mene i s kojom mi nikadanije dosadno', bio je otvoren Vedran.

Otkrio je da je Iva sama željela držati se dalje od očiju javnostijer se ne smatra javnom osobom i bilo bi joj smiješno da se njezino imepojavljuje u medijima. No tvrdi da su sve osobe bliske paru znale kadasu prohodali, zato što je stalno bio kod Ive u Velikoj Gorici, što je irazlog zbog kojeg su jedva čekali da počnu živjeti zajedno.

'Iskreno, to smo jedva čekali, već mi je bilo neugodno koliko samvremena provodio u Velikoj Gorici. Priviknuli smo se i sada nam jesuper u Londonu. Družimo se s Lukom Modrićem i njegovom djevojkomVanjom, a ponekad dođu i Niko Kranjčar i supruga Simona', rekao jeVedran.

A kada je priupitan zašto si je dao tetovitrati njezino ime i datumrođenja na ruku, Vedran je bio vrlo jasan: 'Zato što je volim!'