vruć temperament

Vatreni Lav u ljubavi i seksu: Krasi ga visok libido, zahtijeva odanost, a kad otkrije prijevaru postaje opasan

17.08.2019 u 09:53

Bionic
Reading

Lav je znak vatrenog elementa i sunčeve vladavine. Već je iz tih osnovnih podataka lako zaključiti da ga krasi vruć temperament, jaka volja za životom i uvjerenje da zaslužuje samo najbolje. Visok libido i niska stidljivost omogućuju mu da se slobodno i spontano, bez dugog upoznavanja, spaja s brojnim partnerima

Tipično je za Lavove obaju spolova da žele partnera ili partnericu visoke estetske kvalitete ili društvenog statusa da bi se mogli razmetati u javnosti, ali u četiri zida nastoje uspostaviti dominaciju. Najmilije mu je da dominacija bude prešutna i da se podrazumijeva, ali ne oklijeva podviknuti osjeti li da druga strana otkazuje poslušnost.

Hoće da mu se dive

U seksu želi ostaviti dobar dojam u nadi da će se o njegovoj ljubavničkoj sposobnosti nadaleko pročuti. Jako ga uzbuđuje pomisao da partner u njemu vidi seksualnog boga ili boginju, ali hoće da i zajednički znanci budu svjesni njegove moći i neodoljivosti.

Iako će se pobrinuti za partnerovo zadovoljstvo, što iz ljubavi i osjećaja odgovornisti, što radi ugleda, prirodna mu je sklonost iznad svega zadovoljiti sebe. Svaka čast voljenom, ali za razliku od njega, Lav ne smije biti prikraćen za putene slasti.

U seksu ga krase izravnost i otvorenost na nova iskustva. On će jasno dati do znanja što voli i koju poziciju, tehniku i igračku želi primijeniti. To ga čini poželjnim za partnere podjednako visokog libida i bestidnosti, dok ga osjetljiviji i promišljeniji tipovi doživljavaju nametljivim, nefleksibilnim i agresivnim.

Opasan kad je iznevjeren

Lav zahtijeva odanost, dok je sam pruža sporadično. Ako je iskreno zaljubljen, bit će vrlo pouzdan i imun na tjelesne čari trećih osoba. Ako je pak u vezi samo radi spolnog užitka, iskoristit će prilike da se 'razonodi' s još nekim.

Lav koji otkrije prijevaru vrlo je opasan jer može pribjeći raznim vrstama nasilja prema umiješanima u preljub. Dok će ga agresivni poriv brzo proći, želja za osvetom može ga držati neograničeno. Od njega vam prijete podmetanja, zle glasine, sudske tužbe oko imovine, skrbništva i viđanja djece. Tip je kojemu se nije pametno zamjeriti, no mnogi to prekasno otkrivaju.