IZBOR TRIPADVISORA

Valamarovi hoteli među najboljima u Hrvatskoj

23.01.2013 u 11:41

Bionic
Reading

Valamar Riviera najbolji je hotel u Poreču, a Valamar Lacroma osmi najbolji od ukupno 70 hotela u Dubrovniku, prema ocjenama gostiju

Posjetitelji najvažnijeg svjetskog portala za putovanja i ocjenu kvalitete usluga u turizmu - TripAdvisor - ocijenili su čak tri Valamarova hotela najboljima u Hrvatskoj. Gosti hotela dodijelili su '2013 Travellers' Choice award' hotelima Valamara u dvije kategorije: TOP 25 hotela u Hrvatskoj (Top 25 Hotels in Croatia) i TOP 10 hotela prema omjeru kvalitete i cijene (Top 10 Bargain Hotels in Croatia).

Riječ je o hotelima Valamar Lacroma Dubrovnik i porečkoj Valamar Rivieri koji su svrstani među 25 najboljih hrvatskih hotela prema izboru putnika te o porečkom hotelu Pical koji se našao u društvu deset najboljih u omjeru kvalitete i cijene u Hrvatskoj. Na portalu TripAdvisor nalazi se više od 75 milijuna recenzija i ocjena korisnika turističkih usluga, a portal se može pohvaliti s više od 60 milijuna individualnih mjesečnih posjetitelja.

Gosti su prilikom ocjenjivanja hotela naveli kako im je u Valamar Lacromi odlična atmosfera, a njih gotovo 60 posto koji su ocjenjivali uslugu ocijenili su je s izvrsnom ocjenom. Većina gostiju bili su parovi i obitelji s djecom. Porečki hotel Valamar Riviera najbolji je od 33 porečka hotela prema mišljenju posjetitelja TripAdvisora. Njih 50 posto ocijenilo je hotel izvrsnim, a gotovo 35 posto ocjenom vrlo dobar. Hotel Pical 55 posto gostiju ocijenilo je vrlo dobrim, a 33 posto izvrsnim, što ga je svrstalo na devetu poziciju najboljih hotela u Poreču. Zanimljivo je dodati da su 80 posto gostiju Picala parovi koji dolaze na romantični odmor u Istru.