ADRIJANA DEJANOVIĆ

Uživam u novoj ljubavi

04.02.2011 u 14:24

Bionic
Reading

Top model Adrijana Dejanović, jedna od rijetkih manekenki s bogatom inozemnom karijerom, u Hrvatskoj je ostala samo zbog ljubavi, a nakon prvotnog skrivanja, manekenka je svima pokazala svog dragog

Nakon što je u 'Red Carpetu' priznala da je u Hrvatskoj još uvijek zbog ljubavi, manekenka Adrijana Dejanović na 21. rođendan kluba Gjuro 2 došla je s dečkom Adnanom, poznatijim pod nadimkom Medo, koji je, između ostalog, voditelj kluba Gjuro 2.

'Ne želim komentirati puno svoj ljubavni i privatni život, mogu samo reći da mi je jako lijepo i da uživam u stvarima koje mi se događaju', bila je zagonetna Adrijana.

Adrijana je otkrila i da se sprema uskoro napustiti metropolu i krenuti u novi život preko Bare, ali sad će još neko vrijeme biti tu.

'Večeras sam došla s predivnim društvom s kojim se zabavljam i baš nam je super. Večeras ne želim razmišljati ni o čemu drugom', i dalje je bila zagonetna lijepa manekenka.

Uz Adrijanu su na rođendanu u Gjuri bili i košarkaš Gordan Giriček, glumica Marija Borić, članovi grupe Connect, manekenka Iris Rajčić i mnogi drugi.