U DUBAIJU

Uživa u toplijim krajevima: Anja Alavanja Viljevac pohvalila se vitkom figurom u kupaćem kostimu

07.01.2022 u 21:19

Bionic
Reading

Plavokosa voditeljica trenutačno puni baterije u bajkovitom Dubaiju sa svojim suprugom Vedranom i devetomjesečnim sinčićem Danom

Nakon što su obišli uzduž i popreko našu obalu, otputovali i do Italije, Anja Alavanja Viljevac uputila se u daleki Dubai.

Kako je otkrila na svojem Instagram profilu, njezina obitelj uživa u svakom trenutku, a voditeljica je iskoristila posjet plaži i spremno uskočila u kupaći kostim koji je otkrio kako je u top formi. Ležerna frizura i sunčane naočale odlično su se uklopile u ovaj ljetni look.

Pratitelji su je začas obasuli pohvalama: 'Kako si zgodna', 'Savršena', 'Zgodna mama'..

'Na fotkama je atraktivan, ali uživo impresivan. Moć prirode i moć bogatstva na jednoj plaži', poručila je Anja pored fotografije na kojoj se u daljini vidi poznati hotel Burj Al Arab, prepoznatljivo zdanje u obliku jedra.

  • +3
Anja Alavanja Viljevac Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Mama tri sina pozirala je u trendi crno-bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu upečatljivog uzorka koji je kao stvoren za nju.

Nedavno je pak duhovito opisala situaciju s putovanja s bebom u kojoj bi se zasigurno mogli prepoznati mnogi roditelji s malom djecom.

'Penjemo se danas s malim na Burj Kalifu, i jadamo se kako nam leđa otpadaju od nošenja, jer nam kolica služe samo za prtljagu. Pa mijenjaj pelenu, traži kašicu, pa briši ono što je bljucnuo...i onda u silasku naiđemo na strance s troje male djece. Tata hrani bebu, malo veća curica cendra u kolicima, treće trči oko njih. Mama pokušava sklopiti bebina kolica, sve joj pada... A ja si pomislim, ima i većih budala od nas.'

Inače, nakon razvoda sa Željkom Romcem, s kojim je dobila sinove Jakova i Ivora, Anja je sreću pronašla s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem, s kojim je dobila trećeg sina.