SKLADNA OBITELJ

Ljupka Gojić Mikić oduševila je sve ovom rođendanskom čestitkom koju je uputila suprugu

07.01.2022 u 19:32

Bionic
Reading

Naša najuspješnija manekenka Ljupka Gojić Mikić vrlo je aktivna a društvenim mrežama gdje ima veliki broj pratitelja

Obično su najveće zvijezde njezinog Instagram profila njezine tri preslatke kćeri no ovoga puta u središtu pozornosti našao se njezin suprug, bivši nogometaš Mihael Mikić.

Mika kako mu je nadimak, 6. siječnja je napunio 42. rođendan, pa mu je supruga čestitala rođendan simpatičnom fotografijom na kojoj ponosni tata pozira s kćerkicama: Janom Siennom, Milom Amelie i Mari Danom.

  • +3
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Nije trebalo dugo čekati na brojne rođendanske čestitke koje su vrlo brzo uslijedile: 'Predivna djeca. Nema mu većeg dara', 'Prekrasno, tata i tri princeze', 'Sretno'

  • +3
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Skladna obitelj nedavno je posjetila Italiju, a nisu propustili ni skijanje sa svojim djevojčicama.

  • +14
Ljupka Gojić Mikić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Inače, par je u braku od 2006. Vjenčali su se nakon šest godina veze, a Mihaelu je kum bio kolega s travnjaka Igor Bišćan, a Ljupka odabrala svoje prijateljice iz djetinjstva Vlatku Čučić i Barbaru Medić. Slavlje je bilo u Golf&Country klubu, a budući da su tada improvizirali crkveno vjenčanje s oltarom koji je bio postavljen na terenu kluba, Ljupka i Mihael 2014. obnovili su bračne zavjete sklopivši crkveni brak.

Danas slove za jedan od najstabilnijih domaćih parova, a nakon što su godinama živjeli u Japanu, obitelj se vratila u Zagreb.