KERRY WASHINGTON

Uživa u komplimentima: Zbog ove se haljine ponovno našla u modnom vrhu

07.02.2020 u 12:11

Bionic
Reading

Kao što joj inače polazi za rukom, posljednjih mjeseci na svečanim događanjima glumica Kerry Washington nije uspjela briljirati, a nesretan modni niz odlučila je prekinuti angažiranjem Lawa Roacha - proslavljenog stilista zaslužnog za nezaboravna izdanja Zendaye Coleman i njezino dobivanje titule nove modne ikone

Da joj se angažman hvaljenog holivudskog stiliste itekako isplatio, dovoljno govori stvoreno izdanje za događanje Essence Black Woman In Hollywood u Los Angelesu za koje je dobila same pohvale obožavatelja i modne kritike.

Zvijezdi Tarantinova filma 'Odbjegli Django' stilist Law Roach sugerirao je nošenje jedinstvene, dvobojne haljine iz nadolazeće kolekcije francuske modne kuće Lanvin.

Spomenuta kreacija s halter ovratnikom i mnoštvom detalja, poput malih zrcala smještenih na kožnim resicama u boji konjaka, dodatno se isticala lepršavom, tirkiznom tkaninom i izazovnim prorezom na leđima, a brojni se slažu da glumica, koja je krajem siječnja proslavila 43. rođendan, nikada nije izgledala bolje.

  • +5
Kerry Washington Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Uz jedinstvenu haljinu s potpisom Lanvin i frizuru visokog konjskog repa, Kerry je navedeno izdanje kompletirala prigodnim sandalama u boji konjaka s potpisom talijanskog brenda obuće Loriblu i minijaturnom torbicom u identičnoj nijansi.