LEŽERAN LOOK

Uvijek u trendu: Jessica Alba dobro zna koje su traperice apsolutni hit ove sezone

04.05.2021 u 12:40

Bionic
Reading

Glumica i poduzetnica Jessica Alba nedavno je proslavila 40 rođendan no svi se slažu kako se nije puno promijenila od vremena kad je još kao tinejdžerica debitirala u seriji 'Dark Angel'

Zvijezda 'Sun Cityja' godinama njeguje jednostavan modni stil koje uspješno prilagođava svom mladenačkom načinu odijevanja.

Jessica nije puno mijenjala svoju prepoznatljivu modnu formulu koja uvijek izgleda dobro pa čak i kad nije tip top skockana.

  • +2
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zgodna Jessica nije promaknula fotografima prilikom odlaska na večeru s kćeri Haven i dobrom prijateljicom Kelly Sawyer Patricof, a dvije su se stajliš dame za tu prigodu slično odjenule - obje u bež kaputima koji su pravi modni klasik jer se odlično slažu sa svakom bojom i uzorkom.

Jessica se odlučila za bež kaput, traperice ravnih nogavica s statament rupama na koljenima i gležnjače na vezanje, a odličan dnevni look koji bi se najbolje mogao opisati kao sportska elegancija, začinila je prekrasnom sivom kožnom torbom.

Upravo su traperice širih, ravnih nogavica sve traženije među fashionisticama pa je i Jessica svoje skinny traperice stavila ovoga proljeća na dno ormara.

  • +5
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Diskretan make up na očima i frizura stilizirana u lagane uvojke dobro su se uklopili u ovaj stajling omiljene glumice i majke troje djece.

Inače, Jessica i njezin suprug Cash koji je također viđen na večeri u kineskom restoranu u New Yorku, 19. svibnja proslavit će 13 godišnjicu braka.

Par osim kćeri Haven, imaju i stariju kćer Honor Marie i sinčića Hayesa (3) kojeg je brižni tata nosio u naručju prema restoranu.