buduća kraljica

Po uzoru na mamu Letiziju: Zarina haljina princeze Leonor košta manje od 200 kuna i rasprodana je u rekordna tri sata

04.05.2021 u 11:11

Bionic
Reading

Princeze Leonor i Sofia, kćeri španjolskog kralja Felipea VI. i kraljice Letizije, ponovno su zadivile svojim jednostavnim, a tako efektnim kreacijama s potpisom popularnih španjolskih high street brandova i tako još jednom dokazale da su naslijedile besprijekorni modni ukus svoje majke

Možda još premlade da ih se naziva ikonama stila, no princeza Leonor, nasljednica španjolskog prijestolja nedavno je napunila 15 godina, a njezina godinu dana mlađa sestra Sofia, već sada su veliki uzori tinejdžericama diljem svijeta, a za deset godina sve što ove dvije dame odjenu vrlo vjerojatno će u svom ormaru poželjeti modne zaljubljenice svih dobnih skupina. Već sada se u modni krugovima priča o 'Leonor efektu', a gotovo sve što ova princeza odjene vrlo brzo se i rasproda s polica dućana.

Upravo se to dogodilo sa Zarinom haljinicom od tvida koju je prineceza Leonor odjenula povodom službene posjeti Cartageni gdje je španjolska kraljevska obitelj 'krstila' vrhunsku podmornicu S-81, Isaac Peral, koju su lansirali brodograditelji iz Navantie. Krajem ožujka, princeza od Asturije odjenula je romantičnu haljinu Poète koja je postala modni hit, a ova Zarina haljina od tvida pokazala je kako je Leonor nesumnjivo naslijedila majčin modni ukus te je ista rasprodana za svega tri sata.

Ovim povodom kraljica Letizia zablistala je u besprijekorno eleganciji, sivoj haljini koju je nosila u već nekoliko navrata, a mlađa princeza Sofia oduševila je crvenom haljinom španjolskog brenda Sfera čija cijena iznosi nešto manje od 200 kuna.

No, sva pozornost ovoga puta bila je na princezi Leonor čija odjevna kombinacija je bila čista modna petica. Karirana haljinica od tvida u stilu Coco Chanel ukrašena modernim i trendi detaljima poput diskretnog volančića uz vrat te voluminoznih napuhanih rukava čini ovaj modni komad doista idealnim odabirom za proljeće. Haljina nosi potpis Zare, čime je Leonor potvrdila kako, kao i majka, preferira španjolske modne brendove. Modni komad iz Zarine proljetne kolekcije prodavao se putem internetske trgovine za 29,95 eura, odnosno nešto malo manje od 200 kuna. A uslijed 'Leonor efekta', koji je ovog puta premašio sva očekivanja, haljina je rasprodana u svega tri sata nakon što se Leonor u njoj pojavila.

Uz Zarinu haljinu Leonor je odjenula majčin nježni bijeli kaputić ravnog ovratnika i francuskih rukava brenda Adolfo Domínguez koji je kraljica nosila prije tri godine te crvene balerinke kojima je dodala malo boje cijeloj kombinaciji.