PRIRODNA LJEPOTICA

Uvijek ista: Ovako je jedna od najljepših glumica izgledala prije 24 godine

26.11.2020 u 19:51

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Garner godinama koja je ove godine u travnju proslavila 48. godina, nikad nije bila sklona pretjeranim promjenama imidža

Lijepa Amerikanka koju je magazin People prošle godine proglasio najljepšom ženom na svijetu, ostala je vjerna svom prirodnom looku, a njezin je zaštitni znak bujna smeđa kosa i nenapadni make up.

Bivša supruga Bena Afflecka s kojim ima troje djece, nije se puno promijenila ni od svojih početaka u Hollywoodu kad je bila samo jedna od brojnih glumica koje pokušavaju pronaći svoje mjesto u 'tvornici snova'. 

Baš poput mnogih slavnih glumaca i lijepa se Jennifer pojavila u dugovječnoj poznatoj seriji Law and Order i to davne 1996. godine!

Jennifer je glumila u epizodi 'Aftershock', a slavna brineta očaravajućeg osmijeha i danas izgleda vrlo slično.

Među rijetkima je u Hollywoodu koja je protiv estetskih korekcija jer želi, kako kaže ostarjeti dostojanstveno.

  • +4
Jennifer Garner Izvor: EPA / Autor: DAVID SWANSON

Iako na crvenom tepihu ostavlja bez daha, najbolje se osjeća u casual kombinacijama i bez make upa.

NBC-jeva serija 'Zakon i red' poslužila je mnogima kao odskočna daska, a među njima je bila i Garner koja je kasnije stekla svjetsku slavu u filmovima poput 'Pearl Harbour', 'Elektra', 'Daredevil', 'Dallas Buyers Club' i dr.

Inače, u ovoj seriji koja se emitira čak 30 godina pojavile su se mnoge danas poznate zvijezde.

Osim Jennifer, kroz seriju su prodefilirali i Samuel L Jackson, Bradley Cooper, Idris Elba, Sarah Hyland, Adam Driver, Kerry Washington, John Krasinski, Allison Janney, Abigail Breslin, John Stamos...