KRALJICA TRANSFORMACIJA

Pristaje uz apsolutno sve: Ako ste se pitali koji komad odjeće je najfunkcionalniji i najisplativiji od svih, odgovor je crna dolčevita

26.11.2020 u 15:33

Bionic
Reading

Pitate li modne stručnjake koji bi komad odjeće svaka žena trebala imati u svom ormaru, sve do jednog izdvojit će nekoliko multifunkcionalnih komada koji se mogu nositi na sto i jedan način. Na toj su listi sasvim sigurno mala crna haljina, sako, kvalitetan kaput, bijela košulja i apsolutna kraljica transformacija - crna dolčevita. Da se crna dolčevita odlično uklapa u svaki stajling, dokazuju i ovi stajlinzi street style zvijezda

Klasična pamučna dolčevita pametna je investicija koja će vam se itekako isplatiti. Tvrde to i modni stručnjaci koji je uvijek izdvajaju kao must have komad u ormaru svake žene. Odlično pristaje uz traperice i hlače visokog struka, ali i uz suknje svih krojeva.

Ukoliko odaberete model s elastinom ovaj bezvremenski komad odjeće naglasit će struk i obline te stajlingu dati potrebnu dozu elegancije koju vrlo lako možete dozirati uz pomoć modnih dodataka. U kombinaciji sa sakoom postići ćete savršen poslovni stajling dok će vam u kombinaciji sa skinny trapericama i štiklama osigurati jednostavan i seksi stajling idealan za večernji izlazak.

  • +17
Crne dolčevite iz high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

No, trendseterice itekako vole i predimenzionirane modele koje možete nositi poput haljine ili ugurane u hlače i suknje, što će svakom stajlingu dati chic notu. Ovim se modnim trikom koriste sve vodeće street style zvijezde za postizanje cool izgleda.

Naš savjet je da predimenzioniranu crnu dolčevitu nosite ispod dugačke bijele košulje, i to u kombinaciji s robusnim crnim čizmama po uzoru na popularne martensice koje su ove sezone apsolutni 'must have'. Pregršt je načina na koje možete iskombinirati ovaj multifunkcionalni komad odjeće, a mi vam predlažemo nekoliko s kojima nećete pogriješiti.

Crna dolčevita + kožne hlače + tenisice

Predimenzionirana crna dolčevita + čizme

Crna dolčevita + ravne traperice + kaput + štikle

Crna dolčevita + bermude + visoke čizme

Crna dolčevita + natkošulja + pletene hlače

Crna dolčevita + predimenzionirana bijela košulja + skinny traperice

Crna dolčevita + minica

Crna dolčevita + traperice širokih nogavica + kožna jakna

Crna dolčevita + predimenzionirani sako + traperice + gležnjače

Crna dolčevita + crne hlače širokih nogavica + košulja na prugice + crni sako