SLAVLJENICA NA BICIKLU

Urbani styling Nevene Rendeli pun je pogodak

24.05.2016 u 09:48

Bionic
Reading

HTV-ova urednica i voditeljica Nevena Rendeli u posljednje vrijeme ima puno razloga za sreću jer osim što će kroz dva dana proslaviti rođendan, javnost je doznala da se uskoro udaje. Uza sve to, Nevena uvijek izgleda besprijekorno, bilo da je u studiju ili se gradom vozi na biciklu

Nevena Rendeli velika je zaljubljenica u trčanje, a to se pozitivno odrazilo na njenu isklesanu liniju pa što god da odjene, izgleda poput kakve ljepotice s naslovnice. Nedavno je bila naša predstavnica koja je iz Zagreba javila kako smo bodovali pjesme na Eurosongu i tada je zablistala u jednoj od najpopularnijih haljina sezone, Self Portrait. Haljine ovog mladog, ali izuzetno uspješnog brenda nose mnoge strane ljepotice, ali i druge poznate Hrvatice pa ne čudi što je Nevena poput prave trendseterice istu nosila više puta. A sada se na Instagramu pohvalila prekrasnim poklonom i usput pokazala da se zna odlično odjenuti i za slobodno vrijeme te je prava urbana žena sa stilom.

Voditeljica je na Instagramu tako objavila fotografiju na kojoj vozi novi bicikl, a svaka krpica na njoj trendovski je komad ove sezone.


'Stigao mi rođendanski poklon. Dva dana ranije al sretan mi 25', šaljivo je napisala Nevena misleći na bijeli gradski bicikl s košaricom. Uz njene omiljene Stan Smith tenisice, koje su vrlo popularne već nekoliko sezona, 35-godišnja voditeljica uparila je još jedan hit komad – poderane traperice.

Cijeli je styling zaokružila 'it' jaknom ovog proljeća, bombericom, i sa stilom se provozala špicom.