Skintegra otvara novo poglavlje!

Upoznaj svoju kožu uz novi projekt hrvatskog brenda Skintegra

10.06.2021 u 15:12

Bionic
Reading

Bez kože ne bismo preživjeli ni jednu stotinku sekunde, ne bismo mogli reagirati na bol niti bismo mogli osjetiti svoj ili tuđi dodir

Odgovor na pitanje što nas sve povezuje? Jedna savršena stanica, jedna koja funkcionira isto kao i 35 bilijuna istih.

Poznati hrvatski brand Skintegra predstavlja HUMAN35 - novu platformu posvećenu koži. Koži koja nema spol ni dob. Koži koja pripada svim rasama. Koži koja je istovremeno savršena i nesavršena - i koja nam omogućuje život.

Mijenjajući perspektivu, još od 2017., Skintegra želi omogućiti svima da se osjećaju dobro u svojoj koži uz proizvode koje koriste. Bez kompromisa.

Kroz znanost, istraživanje, osobno iskustvo i odabir najboljih sastojaka upravo nas je ovaj hrvatski brand od samih početaka upoznavao i educirao o pojmovima kao što su kozmeceutika, zdrava kožna barijera, aktivni sastojci te dvostruko čišćenje.

Sada su odlučili krenuti korak dalje, odnosno dublje, i na svoj četvrti rođendan, otvaraju novo poglavlje uz kampanju HUMAN35.

Misija ove kampanje, uz dojmljiv video spot koji će se emitirati u različitim formatima i putem različitih kanala, te nastaviti kroz platformu human35.com je - potaknuti svijest o važnosti zdravlja kože.

Naslovni video kampanje je svojevrstan hommage koži zasnivajući ga na temeljnim vrijednostima brenda. Koža, snažna i odlučna, ali uz nevidljivi život koji vodi, motivirala ja brend da upravo nju postavi za nositeljicu kampanje. U videu je koža transformirana u živi entitet koji čini nevidljivi svijet i omogućuje nam život.

„Koža je organ bez kojeg ne možemo preživjeti niti sekunde, organ koji nas štiti od vanjskih opasnosti kojima smo svakodnevno izloženi, organ koji nam omogućuje da doživimo svijet u punoj ljepoti, a nažalost ga prečesto banaliziramo, uzimajući zdravo za gotovu savršenstvo koje je naša jedina koža“, poručuju iz Skintegre.

U nastavku pogledajte odlični video koji stvaraju maštovitu priču o koži s potpisom Skintegre i njihovih suradnika.

Na platformi human35.com ćete saznati zašto je koža fascinantan organ vrijedan pozornosti i njege. Uz pružanje informacija na zanimljiv, jedinstven način i spajajući njegu kože s etičkim pristupom Skintegra još jednom predstavlja brend koji brine prvenstveno o koži i društvu u cjelini.

Dosljednost koja kreće od proizvoda te se nastavlja do načina poslovanja, uz razvijanje osjećaja normalnosti i ljubavi prema sebi.

U Skintegri čvrsto vjeruju kako je znanje pretpostavka svakog napretka – globalnog, društvenog, pojedinačnog. Zato je važno upoznati svoju kožu, osvijestiti koliko je bitna njezina uloga kako bi pojedinac mogao postavljali prava pitanja i educirati se.

Uz jednu stranicu, jedna poruka: Zdrava koža na prvom mjestu!

Pridružite se Skintegrinoj misiji, pogledajte video i posjetite HUMAN35.com!