SAMOĆA JOJ GODI

Unatoč još jednom ljubavnom brodolomu, Selena Gomez nikad nije izgledala bolje

12.04.2018 u 12:12

Bionic
Reading

Na predstavljanju svog novog filmskog projekta pjevačica i glumica Selena Gomez ponovno se našla u središtu pažnje. Iako su svi željeli razaznati na njezinom licu kako se osjeća nakon prekida veze s pjevačem Justinom Bieberom, sve što su mogli primijetiti je ljepotičin široki osmijeh na licu. Iako joj u ljubavi u posljednje vrijeme ne ide baš najbolje, Selena u modnim vodama pliva kao riba

Američka slatkica, Selena Gomez, plijenila je pažnju na predstavljanju nastavka animiranog filma 'Hotel Transylvania 3: Summer Vacation', u kojem je treći put zaredom posudila glas Mavis, djevojčici koja živi u dvorcu sa svojim ocem Draculom (Adam Sendler). U novom filmskom nastavku Mavis oca iznenadi krstarenjem kako bi se odmorio od usluživanja gostiju u njihovom hotelu, a film u američka kina stiže 13. srpnja.

Unatoč nedavnom prekidu s pjevačem Justinom Bieberom, 25-godišnja brineta djelovala je poprilično sretno i zadovoljno. Lijepa pjevačica i glumica stigla je na predstavljanje filma u Culver Cityju u mladenačkom, neopterećenom i pomalo čednom izdanju.

  • +21
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz jednostavnu nježnoružičastu haljinicu kratkih rukava sa srebrnim kristalićima s potpisom modne kuće Miu Miu, slavna pjevačica iskombinirala je efektne srebrne natikače na petu s potpisom njujorškog brenda Alumnae.

Retro natikače na petu inspirirane 90-ima trenutno su veliki hit, a u trgovinama se mogu pronaći modeli u svim bojama, uzorcima i oblicima peta. Ukoliko niste još uvijek pronašli cipele na petu u kojima ćete zablistati ovog proljeća, svakako zavirite u našu galeriju.

  • +201
Cipele na petu kojima se veselimo ovog proljeća Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije