liječi dušu

Nikamo bez Biblije: Selena Gomez nakon prekida utjehu pronašla u vjeri

04.04.2018 u 10:25

Bionic
Reading

Mlada glazbenica Selena Gomez već je neko vrijeme u središtu zanimanja medija zbog prekida s Justinom Bieberom, no sada je slavna Amerikanka pokazala kako se nosi s ljubavnim krahom i u čemu je pronašla pravu utjehu

Selenu Gomez snimili su ovih dana pri izlasku iz fitness centra gdje nekoliko puta tjedno odlazi na pilates. U sportskom izdanju, bez šminke Selena je izgledala svježe i odmorno, no jedan je detalj posebno privukao pažnju. U ruci je nosila Bibliju, te tako dala naslutiti kako se u potpunosti posvetila vjeri i Bogu.

Nakon gomile problema koji su je snašli, što ljubavne prirode, što zdravstvenih poteškoća, Gomez je sada očito smirenje i rješenje problema našla u čitanju svete knjige.

Podsjetimo prije nekoliko tjedana 25-godišnjakinja je prekinula vezu s pjevačem Justinom Bieberom, a kao glavni razlozi navodili su se obiteljsko neslaganje s tom ljubavnom pričom. 'Justinova obitelj voli Selenu, ali Selenina njega ne. Zbog toga su je stavili u vrlo nezahvalnu poziciju. Oni jednostavno još uvijek ne vjeruju Justinu iako ih je Selena pokušala uvjeriti da se promijenio', kazao je za strane medije nedavno izvor blizak bivšem paru.

  • +3
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim toga lijepa brineta iskreno je s obožavateljima podijelila i koji je zdravstveni problemi muče. U kolovozu je završila na operaciji translatacije bubrega, zbog autoimune bolesti lupus, a donor joj je bila najbolja prijateljica Francia Raisa.

No, to nije sve, Selena već dugo vodi borbu s depresijom i anksioznosti zbog čega je u siječnju ove godine nekoliko dana provela u klinici, gdje se oporavljala.

  • +11
Selena Gomez i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia