CRTEŽ NA CRTEŽU

Justin Bieber pokazao torzo prepun tetovaža

26.03.2018 u 19:14

Bionic
Reading

Nakon prekida s dvije godine starijom glumicom i pjevačicom Selenom Gomez, Justin Bieber svim silama pokušava privući medijsku pažnju. Prvo se zabavljao s nepoznatom plavušom u noćnom klubu, a sada je prošetao Los Angelesom bez majice i pokazao koliko je tetovaža nakupio u posljednjih nekoliko godina

Iako su fanovi Justina Biebera znali da je ljubitelj tetovaža te da ih na svome tijelu broji na desetke, najnovije fotografije snimljene u ponedjeljak u Los Angelesu sve su iznenadile. Paparazzi su snimili 24-godišnjaka tijekom tjelovježbe kada na sebi nije imao majicu te su njegove brojne tetovaže tada bile i više nego očite.

Golema krila, križ i razni likovi i životinje samo su neki od crteža koji se protežu njegovim istreniranim torzom.

Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glazbena zvijezda već nešto više od tjedan dana prolazi ljubavnu krizu jer ga je ostavila djevojka Selena Gomez čija obitelj nije bila oduševljena tom vezom.

'Justinova obitelj voli Selenu, ali Selenina njega ne. Zbog toga su je stavili u vrlo nezahvalnu poziciju. Oni jednostavno još uvijek ne vjeruju Justinu iako ih je Selena pokušala uvjeriti da se promijenio', kazao je nepoznati izvor prije nekoliko dana za Daily Mail.

  • +8
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nakon prekida Selena je pobjegla s prijateljicama u Australiju gdje je malo zaboravila na probleme, a za to vrijeme Bieber se zabavljao u noćnom klubu s nepoznatom plavušom.