dekonstruirano pletivo

Unaesthetik (after) party kolekcija blagdanska je modna poslastica

12.12.2022 u 14:00

  • +5

Unaesthetik (after) party kolekcija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Matković&Vild

Bionic
Reading

Sezona partya je super, sezona afterpartya je još bolja i zato unaesthetik cure biraju komade od dekonstruiranog pletiva prožetog srebrnim i zlatnim metalnim nitima

Blagdanski duh zavladao je svijetom, što znači da je započela sezona božićnih domjenaka i mnogobrojnih zabava. Samim time, mjesec prosinac doba je godine u kojemu modne entuzijastice biraju samo najbolje komade kako bi zablistale na nadolazećim partyjima. Dizajneri su za fashionistice pripremili brojne modne poslastice, a svoje ponude proširili trendy uzorcima na koje nitko ne ostaje ravnodušan. No, osim popularnih šljokica, posebno se ističe unikatan i upečatljiv dizajn domaćeg brenda unaesthetik koji je u proteklih nekoliko godina osvojio srca brojnih dama.

DNK i potpis brenda je dekonstruirano pletivo koje zahvaljujući jedinstvenom procesu dekonstrukcije i nemogućnost kontroliranja prilikom istog, garantira unikatnost svakog odjevnog predmeta. Svaki novi komad sašiven je od punog pletiva, a potom je ručno i zasebno dekonstruiran. Jedinstven proces traje i po nekoliko dana, što rezultira sad već poznatom paučinastom teksturom. Posebnost kao i do sad su činjenica da ne postoje dva identična odjevna predmeta te beskonačne mogućnosti stiliziranja.

Nova (after) party kolekcija bazirana je na istom prozračnom materijalu i zasigurno će postati must-have aktualne party sezone. Dosadašnje oversized meke siluete ove blagdanske sezone zamijenjene su ultra sexy, kratkim i uskim formama. Poželjni modni komadi obogaćeni su srebrnim i zlatnim metalik nitima, koje daju prepoznatljivoj paučinastoj podlozi dekonstruiranog pletiva iskričavost idealnu za predstojeće party razdoblje.

U krojevima koji se drsko referiraju na 70-te i 90-te godine prošlog stoljeća, unaesthetik (after) party cure Yvonne i Evita pred objektivom fotografskog dvojca Matković&Vild postale su Crystal Carington. S fokusom na pulovere koji se nose kao haljine, mikro minice dugih rukava i golih leđa te trapez hlače, fotografije su inspirirane događajima nakon razuzdanih tuluma u kultnom njujorškom klubu, Studio 54. Dosljedan slow fashion konceptu, modni dizajner Marko Plukavec koji stoji iza brenda unaesthetik i ovoga je puta nadmašio sva očekivanja te stvorio nosiva umjetnička djela.

Unaesthetik (after) party kolekcija dostupna je putem Instagram profila brenda i Facebook stranice, a isprobati se može u Zagrebu od 14.-16.12.2022. na pop-up eventu u poslovnom shopping centru Bravo na adresi Preradovićeva 34, od 12:00-18:00 sati.

  • Foto: Matković&Vild
  • Frizura: Mijo Majhen
  • Make-up: Marko Tolić
  • Modeli: Yvonne B. i Evita (Talia / Faith model management)