ALEKSANDRA GRDIĆ

'Umjetne grudi izgledaju bolje od pravih'

21.11.2008 u 10:00

Bionic
Reading

Naše zvijezde rado se podvrgavaju estetskim zahvatima, a koliko uistinu ljube silikone, botoks i ostala čuda koje im nude plastičari, dokazale su pohrlivši na otvorenje nove poliklinike za estetsku kirurgiju

Snježana Mehun, Neven Ciganović, Marko Grubnić i Sonja Kovač, neki su od celebrityja koji su prisustvovali otvaranju ove moderne poliklinike, dok su u ulozi hostesa odjevenih u seksipilne ružičaste medicinske odore ordinirale manekenke Aleksandra Grdić, Maja Cvjetković, Iva Dragović i Ana Krpan.

Budući da naše zvijezde vrlo blagonaklono gledaju na estetsku kirurgiju, nije neobično to da su se mnoge od njih raspričale o zahvatima koje su 'radile' na sebi. Tako je Aleksandra Grdić ustvrdila da nikad nije požalila što je povećala grudi te da je vrlo zadovoljna svojom solidnom 'trojkom na granici s četvorkom'.

Moje silikonske grudi kao da su uvijek sa mnom', otkrila nam je miss Alex, dodavši da, ako je nešto na njezinom izgledu bude smetalo, ni u budućnosti neće prezati od toga da ide 'pod nož'.

Modni mačak nam je kazao da je prije nekoliko godina operirao nos i da je jako zadovoljan učinjenim, te da ne vidi razloga zašto netko ne bi operirao neku svoju fizičku manu ako ga očito smeta.

Sonja Kovač otkrila je da se nikada ne bi podvrgnula estetskoj kirurgiji jer se užasno plaši noževa i igala. Neki ljudi u tome zbilja pretjeruju, kazala je Sonja i kao loš primjer navela Ninu Morić koja se, po njezinu mišljenju, 'totalno unakazila'. Ipak, silikonske grudi Ive Dragović smatra punim pogotkom.