HOLIVUDSKA IKONA

Uma Thurman prošetala pistom i zasjenila najveće modele današnjice

02.07.2018 u 11:02

Bionic
Reading

Modne revije renomiranih dizajnerskih imena odavno su prestale biti sredstvom predstavljanja novih kolekcija – umjesto modela, pistama sve češće hodaju djeca slavnih roditelja, pripadnici plave krvi i holivudske zvijezde, a ništa drugačiji scenarij nije bio na pariškoj reviji modne kuće Miu Miu

Predstavljanje nove resort kolekcije modne kuće Miu Miu postalo je modeling trenutak za pamćenje. Uz top modele poput Naomi Campbell i Adriane Lime, pistom postavljenom u pariškom hotelu Regina neočekivano su se prošetale i slavne holivudske dame.

Zvjezdanu postavu revije tako su činile glumice Chloë Sevigny, Jaime King, Kate Bosworth, zvijeze serija 'Stranger Things' i 'Igra prijestolja' – Sadie Sink i Gwendoline Christie, no najveću pozornost javnosti osvojila je 48- godišnja Uma Thurman, koja stasom i visinom od 1,83 centimetra itekako konkurira damama iz svijeta modelinga.

  • +12
Uma Thurman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna Uma Thurman, koja se proslavila ulogama u kultnim filmovima Quentina Tarantina, zatvorila je zvjezdanu reviju te je uspjela ostaviti snažan dojam na publiku okupljenu u prvim redovima.

Miu Miu | Cruise 2019 Full Fashion Show | Exclusive Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

S mokrim izgledom kose i odjevnoj kombinaciji kojom dominiraju upečatljive boje i uzorci, Uma je nesumnjivo postala glavna zvijezda glamurozne revije, a u odnosu na mnogobrojne modele koji se trude zadržati ozbiljan izraz lica, Uma je osmijehom i vlastitim umijećem hoda na modnoj pisti dokazala da joj osim karijere glumice podjednako dobro leži i uloga modela.

Uma Thurman u Canneu Izvor: Reuters / Autor: Stephane Mahe/Reuters