U OVIEDU

Za čistu peticu: Španjolske princeze naslijedile su odličan modni ukus svoje majke kraljice Letizije

16.10.2020 u 23:24

Bionic
Reading

Princeze Leonor i Sofia, kćeri španjolskog kralja Felipea VI. i kraljice Letizije, zadivile su svojim modnim izdanjima na godišnjoj dodjeli nagrada Zaklade Princeze od Asturije koja se održala u Oviedu

Riječ je o jednoj od najprestižnijih nagrada u Španjolskoj i dodjeljuje se od 1981. godine (do 2014. pod nazivom Princ od Asturije) pojedincima, grupama ili institucijama za znanstveni, tehnički, kulturni, društveni i humanitarni doprinos, na međunarodnoj razini.

  • +6
Španjolska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Angel Naval marina press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dobitnicima vrijednog priznanja čestitali su i članovi kraljevske obitelji, a kao i uvijek kraljica Letizia bila je u besprijekornom izdanju.

Jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, reciklirala je efektnu haljinu cvjetnog uzorka s potpisom omiljene joj dizajnerice Caroline Herrere koju je već nosila u nekoliko prigoda. A-kroj i duljina do ispod koljena bili su pun pogoda, a ovaj look bez greške kraljica Letizia je upotpunila i mladenačkom frizurom.

  • +4
Španjolska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: José Oliva / Zuma Press / Profimedia

Mediji su se pozabavili i stajlingom njezinih kćeri, starije Leonor (14) koja je bila u bijeloj haljini diskretnog uzorka s volanima dok je Sofia (13) nosila crvenu haljinu s remenom, pohvalivši ih za odlične stajlinge primjerene njihovim godinama.

Djevojčice su već u nekoliko prigoda pokazale kako su od svoje majke naslijedile i dobar modni ukus, a iako si mogu priuštiti najskuplju dizajnersku odjeću, princeze su stekle brojne simpatije i jer vrlo često nose i svima prihvatljive brendove poput Manga, Zare, Conversea...