CARMEN GIMENO

Poznata plus pedeset blogerica pokazala kako se nosi jedan od najtraženijih modnih detalja ove jeseni

16.10.2020 u 21:10

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, španjolska 'plus age' blogerica s ludo dobrim kombinacijama, velika je modna inspiracija i dokaz kako godinama modni stil samo postaje još bolji

Ova kreativna Španjolka slaže genijalne stajlinge i ne libi se spojiti nespojivo ili eksperimentirati s bojama i uzorcima.

Carmen Gimeno modne trendove vješto uklapa u svoja cool izdanja, pa ne čudi da njezin Instagram profil ima sve više fanova koji je prate, a njezina su specijalnost vješti stajlinzi koji uključuju tenisice, haljine ili suknje.

Najbolje od svega je to što za svoje stajlinge ova zaljubljenica u modu najčešće ne troši puno novca na odjeću i kaže da joj je ormar prepun komada iz svima pristupačnih brendova poput H&M-a ili Zare.

'Oni na najbolji način primjenjuju nove trendove, a prihvatljivo je i mojem budžetu', rekla je u intervjuu za španjolski InStyle.

Blogerica sa srebrom u kosi ponovno je servirala look koji vrijedi iskopirati. Dugi kaput kockastog uzorka, dolčevitu, traperice i efektne loaferice zmijskog uzorka sa zlatnom kopčom podignula je jednim moćnim detaljem koji je ukrao pozornost.

Španjolska modna ikona odlučila se za trendi beretku koje će ove sezone biti must have pa svoju šiltericu ili pletenu beanie kapu slobodno pospremite na dno.

Prednost beretki je što se mogu nositi na bezbroj način i pašu uz sve, a u posljednje vrijeme je veliki hit heklana beretka omiljenog danskog brenda Ganni koju su već u svoje stajlinge uvrstile poznate influencerice poput Lucy Williams ili Emili Sindlev.