KUTAK ZA CURE

Uh, zašto uvijek padam na iste dečke?

06.02.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Mnoge cure često se žale kako se, a da ni same ne znaju zašto, uvijek zaljubljuju u isti tip osobe, premda to nikad ne završi dobro

Tinejdžerice (ali i starije pripadnice ženskoga spola) nekad su slabe na isti tip dečka pa su njihovi odabranici redom vrlo slični. Neke cure obožavaju sportaše, drugima su fatalni dugokosi rokeri, dok neke pak luduju za dečkima koji su na lošem glasu.

Sasvim je normalno da se nekome sviđa određeni tip osobe, posebice kad smo mladi pa nemamo puno iskustva niti znamo što želimo pa se ti zahtjevi odnose samo na neke fizičke kvalitete. No nije dobro ako nas ta opsjednutost određenim stilom ili izgledom sprječava da damo priliku i nekima koji se ne uklapaju u te naše standarde, posebno ako se ispostavi da veze s tim sličnim osobama svaki put završe u suzama.

Ponekad su cure sklone u novim simpatijama tražiti neku neuzvraćenu ljubav ili pak bivšeg dečka, pa također ne odustaju od svojih strogo određenih kriterija. Druge djevojke, pak, obožavaju loše dečke jer imaju veliku želju popraviti ih i izvesti na pravi put. No, naravno, u tome gotovo nikad ne uspiju.

Taylor Swift
(23), slavna američka country pop pjevačica, sudeći prema dosadašnjim ljubavnim katastrofama, pada na neuhvatljive dečke dječačkoga šarma poput Jakea Gyllenhaala, Joea Jonasa ili Taylora Lautnera za koje se ispostavilo da nisu za ozbiljne veze. Ljubavi lijepe Taylor redom su vrlo brzo završile, a zbog fatalnog Jakea navodno još uvijek jako pati.

'Taylor nije preboljela Jakea Gyllenhaala. Slomio joj je srce. Bila je zaljubljena u njega, no on ju je iznenada ostavio jer nije bio spreman za ozbiljnu vezu s njom', ispričao je nedavno jedan izvor za Us Weekly.

Dakle, iako nam se sviđa nečiji izgled te ta osoba ima fizičke osobine koje mi tražimo, to zapravo ne govori ništa o tome kako se s tom osobom slažemo karakterno, a to je ono što je bitno za vezu! Premda vam je možda čudan nečiji glazbeni ukus ili vam se ne sviđa stil odijevanja nekog dečka, ta osoba ne bi trebala kod vas odmah dobiti crveni karton. Potrudite se uzdignuti iznad predrasuda i stereotipa te zamislite kako bi bilo da vas netko automatski isključi samo zbog modnog stila, frizure ili omiljenih bendova.

Znači, ako primijetite da se uvijek zagrijete za isti tip osobe, a takve veze nikad ne uspiju (ili se nikad niti ne ostvare), pokušajte s nekim sasvim drugačijim - možda se iznenadite, uz preduvjet, naravno, da vam se ta osoba sviđa.