NADMAŠUJE SALONKE

Udobne i chic cipele s potpeticom postoje: Ovo je model koji se definitivno isplati imati

21.05.2021 u 08:50

Bionic
Reading

Iako je obuća s visokom potpeticom uslijed globalne pandemije i potrebe za udobnošću posljednjih mjeseci ostala u drugom planu, njezine zahvalne verzije s petom visokom tek nekoliko centimetara i dalje su poželjne, a u prilog tomu dovoljno govori bogata ponuda istih na policama trgovina

Takozvane slingback cipele čija je glavna karakteristika otvoreni dizajn pete danas su najpožekjnije s dodatkom minijaturne pete. Ovaj tip obuće daruje potrebne centimetre figuri bez žrtvovanja udobnosti, a samim time ne čudi popularnost koju uživaju na modnoj sceni.

Najpopularnije verzije slingback cipela s minijaturnom petom uvjerljivo su inačice s potpisom talijanske modne kuće Prada koje osvajaju svojim otkačenim dizajnom i sportskim karakteristikama, a u sezoni ljetnih vjenčanja i sličnih prigoda koje nas očekuju, ovaj specifičan model obuće nesumnjivo će predstavljati glavni odabir brojnim damama.

  • +7
Slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Osim talijanske kuće Prada, slingback cipele s petom od svega nekoliko centimetara, u svoju aktualnu ponudu uvrstili su i brojni drugi brendovi, kao i pristupačne high street trgovine koje se tradicionalno povode za trendovima viđenim na modnoj pisti.

U prilog popularnosti slingback cipela dovoljno govore i podaci modne tražilice Lyst prema kojima su pretrage za njima značajno skočile u prvim mjesecima 2021. godine, a svojim elegantnim izgledom nerijetko nadmašuju salonke.

Kao njihovu glavnu prednost brojni ističu udobnost. Zahvaljujući dizajnu u znaku remenčića koji obgrljuje gležanj, ne postoji bojazan od potencijalnih žuljeva na peti, a ukoliko se odlučite za model cipela slingback sa stabilnom blok ili minijaturnom petom kitten u njima ćete nesumnjivo izdržati cijeli dan.